‘TOLTAR’ haftaya hızlı başladı

Dilovası 03.07.2017 - 12:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

‘TOLTAR’ haftaya hızlı başladı

Dilovası Belediye Başkanı Ali Totar, bayram sonrası esnafla bir araya geldi.

Esnafları iş yerinde ziyaret eden Başkan Totar  geçmiş bayramlarını da kutlayarak ‘hayırlı işler’ temennisinde bulundu. Başkan Toltar esnafın sorunlarını ve taleplerini dinleyerek çözüm noktasında notlar aldı.  İlçede yaşlı genç demeden tüm vatandaşlarla sohbet eden ve yoğun ilgi gören Başkan Totar” Dilovası’nın gelişmesinde esnaf çok önemli rol oynuyor. Başlatmış olduğumuz projelerle ilçemizi geleceğe hazırlıyoruz. Yapacağımız projelerle artık ilçemiz cazibe merkezi oluyor. Hedefimiz Dilovası’nda büyük bir değişimi ve dönüşümü gerçekleştirmek” diye konuştu. Başkan Totar’ın ziyaretinin kendilerini mutlu ettiğini belirten esnaf sürekli olarak belediye başkanını yanlarında görmekten çok mutlu olduklarını söyledi.  
Dilovası Belediye Başkanı Ali Totar, bayram sonrası esnafla bir araya geldi.

Esnafları iş yerinde ziyaret eden Başkan Totar  geçmiş bayramlarını da kutlayarak ‘hayırlı işler’ temennisinde bulundu. Başkan Toltar esnafın sorunlarını ve taleplerini dinleyerek çözüm noktasında notlar aldı. 

İlçede yaşlı genç demeden tüm vatandaşlarla sohbet eden ve yoğun ilgi gören Başkan Totar” Dilovası’nın gelişmesinde esnaf çok önemli rol oynuyor. Başlatmış olduğumuz projelerle ilçemizi geleceğe hazırlıyoruz. Yapacağımız projelerle artık ilçemiz cazibe merkezi oluyor. Hedefimiz Dilovası’nda büyük bir değişimi ve dönüşümü gerçekleştirmek” diye konuştu.

Başkan Totar’ın ziyaretinin kendilerini mutlu ettiğini belirten esnaf sürekli olarak belediye başkanını yanlarında görmekten çok mutlu olduklarını söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.