Toltar “Kadınlarımız Toplumumuzun Temel Taşlarıdır”

Dilovası 08.03.2016 - 15:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Toltar “Kadınlarımız Toplumumuzun Temel Taşlarıdır”

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle düzenlenen programa katılarak, Kadınların “huzurlu, sağlıklı ve çağdaş bir toplumun temel taşları” olduğunu söyledi.

8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla düzenlenen programa Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve çok sayıda ilçe sakini bayan katıldı. Belediye  Başkanı Ali Toltar ve AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut bayanlara günün anısına karanfil verdi. Belediye Başkanı Ali Toltar burada yaptığı konuşmada “Hayatın her alanında sevgiyi, saygıyı, fedakârlığı, hoşgörüyü ve duyarlılığı temsil eden siz hanımlar; huzurlu, sağlıklı ve çağdaş bir toplumun temel taşlarısınız.     Hayatın ağır şartları altında bir anne, eş ve iş kadını olarak ayakta kalabilen; hayatımızın, başarılarımızın gerçek mimarları olarak en büyük saygıyı ve övgüyü şüphesiz hak ediyorsunuz.     Toplumların büyümesi ve gelişmesi kadar şekillenmesine de yön veren sizlersiniz. Ekonomik, sosyal ve siyasal yaşamın ayrılmaz parçaları, üretimin en etkin unsurları olduğunuzun bilincindeyiz.     Kadının olduğu yerde estetik vardır, nezaket vardır, üretim vardır. Kadının olmadığı yerde asla bereket olmaz, kardeşlik, huzur, barış ve başarı da olmaz.    Bu duygu ve düşüncelerle siz hanım kardeşlerimin ve bütün dünya kadınlarının gününü kutlar. Hepinizi saygı, sevgi ve hürmetle selamlıyorum” dedi.  Daha sonra AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut’ta 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutlayarak “Kadınlar toplumun temel taşlardır, Kadınlarını dışlayan, ikinci sınıf muamele yapan ülkeler asla ilerleyemezler. Tüm bunlarla beraber, kadına yönelik şiddetin artık bir son bulması için tüm toplum kesimleri olarak daha duyarlı olmalıyız. Bu vesile ile tüm 8 Mart Dünya kadınlar gününüzü kutluyorum” dedi. AK Parti Dilovası Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut’ta konuşmasında, Türkiye’de Kadın-Erkek eşitliğinin sağlanması yönünde AK Parti hükümeti tarafından gerekli bir çok yasal düzenlemenin yapılmış Bu gün bayanlar olarak  bizlerin geçmişe göre çok büyük kazanımlar elde ettik. Emeği geçen tüm büyüklerime buradan bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi. 
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle düzenlenen programa katılarak, Kadınların “huzurlu, sağlıklı ve çağdaş bir toplumun temel taşları” olduğunu söyledi.

8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla düzenlenen programa Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve çok sayıda ilçe sakini bayan katıldı. Belediye  Başkanı Ali Toltar ve AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut bayanlara günün anısına karanfil verdi.

Belediye Başkanı Ali Toltar burada yaptığı konuşmada “Hayatın her alanında sevgiyi, saygıyı, fedakârlığı, hoşgörüyü ve duyarlılığı temsil eden siz hanımlar; huzurlu, sağlıklı ve çağdaş bir toplumun temel taşlarısınız.

    Hayatın ağır şartları altında bir anne, eş ve iş kadını olarak ayakta kalabilen; hayatımızın, başarılarımızın gerçek mimarları olarak en büyük saygıyı ve övgüyü şüphesiz hak ediyorsunuz.

    Toplumların büyümesi ve gelişmesi kadar şekillenmesine de yön veren sizlersiniz. Ekonomik, sosyal ve siyasal yaşamın ayrılmaz parçaları, üretimin en etkin unsurları olduğunuzun bilincindeyiz.

    Kadının olduğu yerde estetik vardır, nezaket vardır, üretim vardır. Kadının olmadığı yerde asla bereket olmaz, kardeşlik, huzur, barış ve başarı da olmaz.

   Bu duygu ve düşüncelerle siz hanım kardeşlerimin ve bütün dünya kadınlarının gününü kutlar. Hepinizi saygı, sevgi ve hürmetle selamlıyorum” dedi.

 Daha sonra AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut’ta 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutlayarak “Kadınlar toplumun temel taşlardır, Kadınlarını dışlayan, ikinci sınıf muamele yapan ülkeler asla ilerleyemezler. Tüm bunlarla beraber, kadına yönelik şiddetin artık bir son bulması için tüm toplum kesimleri olarak daha duyarlı olmalıyız. Bu vesile ile tüm 8 Mart Dünya kadınlar gününüzü kutluyorum” dedi.

AK Parti Dilovası Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut’ta konuşmasında, Türkiye’de Kadın-Erkek eşitliğinin sağlanması yönünde AK Parti hükümeti tarafından gerekli bir çok yasal düzenlemenin yapılmış Bu gün bayanlar olarak  bizlerin geçmişe göre çok büyük kazanımlar elde ettik. Emeği geçen tüm büyüklerime buradan bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.