Toltar kandil simidi dağıttı!

Dilovası 23.12.2015 - 09:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Toltar kandil simidi dağıttı!

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Orhangazi Camiinde  Mevlit Kandili münasebetiyle düzenlenen proğrama katıldı. Başkan Toltar, cami çıkışında vatandaşlara  kandil simidi ikramında bulundu. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Orhangazi Camiinde Yatsı Namazını kıldı ve Mevlit Kandili programına katıldı. Çıkışta ise Mevlit Kandili nedeniyle camiye gelen vatandaşlara kandil simidi ve lokum ikramında bulundu.  Vatandaşların kandilini tebrik eden Başkan Toltar aynı zamanda görevlilerle birlikte vatandaşlara kandil simidi ve lokum ikram etti. Vatandaşlarda, her kandil de kendileriyle birlikte olan ve kandil simidi ikramında bulunan  Belediye Başkanı Ali Toltar’a teşekkür ederek kandilini kutladılar. 

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Orhangazi Camiinde  Mevlit Kandili münasebetiyle düzenlenen proğrama katıldı. Başkan Toltar, cami çıkışında vatandaşlara  kandil simidi ikramında bulundu.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Orhangazi Camiinde Yatsı Namazını kıldı ve Mevlit Kandili programına katıldı. Çıkışta ise Mevlit Kandili nedeniyle camiye gelen vatandaşlara kandil simidi ve lokum ikramında bulundu.  Vatandaşların kandilini tebrik eden Başkan Toltar aynı zamanda görevlilerle birlikte vatandaşlara kandil simidi ve lokum ikram etti.

Vatandaşlarda, her kandil de kendileriyle birlikte olan ve kandil simidi ikramında bulunan  Belediye Başkanı Ali Toltar’a teşekkür ederek kandilini kutladılar. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.