19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Tonluk sac çarptı 40 gün dayanabildi

Kocaeli 17.02.2016 - 13:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Tonluk sac çarptı 40 gün dayanabildi

Modül Çelik’te çalışan ve yaklaşık 40 gün önce kafasına tonluk sac çarparak ağır şekilde yaralanan 47 yaşındaki Kadir Memiş verdiği yaşam savaşını kaybetti.

Kaza, 11 Ocak günü sabah saat 10.30 sıralarında Kartepe Arslanbey Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Modül Çelik isimli iş yerinde meydana geldi. Fabrikada işçi olarak çalışan Kadir Memiş (47) isimli işçi kafasında kaskı ile çalıştığı sırada vinç ile kaldırılan sac dönerek kafasına çarptı. Çarpmanın etkisi ile kask kırılırken Memiş kanlar içerisinde yere yığıldı.    HAYATA TUTUNAMADI Kazayı gören iş arkadaşları hemen yardıma koşarken kanlar içerisinde kalan Memiş için arkadaşları için 112 ekiplerine haber verdiler. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır şekilde yaralanan Memiş’e ilk müdahaleyi yaptıktan hemen sonra ambulans ile Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Buradan da Seka Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesine kaldırılan Memiş bu sabah saat 08.00 sıralarında yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İzmit Yenimahalle İnkılap Caddesi No:204’te oturan evli ve 2 çocuk babası, yaklaşık 40 gündür verdiği yaşam mücadelesini kaybeden Kadir Memiş’in cenazesi bugün ikindi namazının ardından Kuruçeşme Dere Camii’nden alınarak Hatipköy Mezarlığı’nda toprağa verilecek.
Modül Çelik’te çalışan ve yaklaşık 40 gün önce kafasına tonluk sac çarparak ağır şekilde yaralanan 47 yaşındaki Kadir Memiş verdiği yaşam savaşını kaybetti.
Kaza, 11 Ocak günü sabah saat 10.30 sıralarında Kartepe Arslanbey Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Modül Çelik isimli iş yerinde meydana geldi. Fabrikada işçi olarak çalışan Kadir Memiş (47) isimli işçi kafasında kaskı ile çalıştığı sırada vinç ile kaldırılan sac dönerek kafasına çarptı. Çarpmanın etkisi ile kask kırılırken Memiş kanlar içerisinde yere yığıldı. 

 

HAYATA TUTUNAMADI
Kazayı gören iş arkadaşları hemen yardıma koşarken kanlar içerisinde kalan Memiş için arkadaşları için 112 ekiplerine haber verdiler. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır şekilde yaralanan Memiş’e ilk müdahaleyi yaptıktan hemen sonra ambulans ile Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Buradan da Seka Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesine kaldırılan Memiş bu sabah saat 08.00 sıralarında yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İzmit Yenimahalle İnkılap Caddesi No:204’te oturan evli ve 2 çocuk babası, yaklaşık 40 gündür verdiği yaşam mücadelesini kaybeden Kadir Memiş’in cenazesi bugün ikindi namazının ardından Kuruçeşme Dere Camii’nden alınarak Hatipköy Mezarlığı’nda toprağa verilecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.