Top başı 10 Temmuz’da!

Spor 06.06.2017 - 11:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Top başı 10 Temmuz’da!

YENİ MODEL DARICA GENÇLERBİRLİĞİ SAHAYA İNİYOR

Yapacağı nokta transferlerle şampiyonluğu perçinlemek isteyen Darıca Gençlerbirliği, 10 Temmuz’da sahaya inerek 2017-2018 sezonuna bismillah diyecek. 5 Ağustos’ta takımını kampa götürecek olan Teknik Direktör Gürses Kılıç’ın, büyük olasılıkla Kızılcahamam’ı tercih edeceği öğrenildi. Şampiyonluk için gözünü karartan Darıca Gençlerbirliği, yapacağı nokta transferlerle sezona bomba gibi girmenin hesaplarını yapıyor. Yarın Darıca’ya gelerek Başkan Mustafa Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri ile bir görüşme yaparak transfer listesini yönetime verecek olan Teknik Direktör Gürses Kılıç, kafasındaki Darıca Gençlerbirliği için transfer taarruzunu resmen başlatacak. Kurmayları ile yaptığı zirvede, transfer edilmesine karar kıldığı isimleri yönetime sunacak olan Kılıç, yeni sezon hazırlıklarına kadar tüm transferlerin bitmesini talep edecek. TOP BAŞI 10 TEMMUZ’DA Öte yandan sarı yeşillilerde top başı tarihi büyük ölçüde belli oldu. Yeni sezon hazırlıklarına 10 Temmuz’da kendi tesislerinde start verecek olan Darıca Gençlerbirliği, Darıca’da iki etap halinde çalışacak. İlk etapta 10 günlük bir çalışma yapacak olan sarı yeşilliler, 3 günlük iznin ardından ikinci etap için yeniden kulüp tesislerinde toplanarak 10 günlük bir periyot daha geçirecek. KAMP 5 AĞUSTOS’TA Darıca Gençlerbirliği sezon başı kamp çalışmalarını ise büyük ölçüde Kızılcahamam’da gerçekleşecek. Kılıç’ın Kızılcahamam’da bulunan Çam Otel’de kamp yapmak istediği, son kararı önümüzdeki günlerde vereceği öğrenildi. Darıca G.B’nin kamp çalışmalarının 5 Ağustos’ta başlayacağı öğrenildi.
YENİ MODEL DARICA GENÇLERBİRLİĞİ SAHAYA İNİYOR

Yapacağı nokta transferlerle şampiyonluğu perçinlemek isteyen Darıca Gençlerbirliği, 10 Temmuz’da sahaya inerek 2017-2018 sezonuna bismillah diyecek. 5 Ağustos’ta takımını kampa götürecek olan Teknik Direktör Gürses Kılıç’ın, büyük olasılıkla Kızılcahamam’ı tercih edeceği öğrenildi.

Şampiyonluk için gözünü karartan Darıca Gençlerbirliği, yapacağı nokta transferlerle sezona bomba gibi girmenin hesaplarını yapıyor. Yarın Darıca’ya gelerek Başkan Mustafa Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri ile bir görüşme yaparak transfer listesini yönetime verecek olan Teknik Direktör Gürses Kılıç, kafasındaki Darıca Gençlerbirliği için transfer taarruzunu resmen başlatacak. Kurmayları ile yaptığı zirvede, transfer edilmesine karar kıldığı isimleri yönetime sunacak olan Kılıç, yeni sezon hazırlıklarına kadar tüm transferlerin bitmesini talep edecek.

TOP BAŞI 10 TEMMUZ’DA

Öte yandan sarı yeşillilerde top başı tarihi büyük ölçüde belli oldu. Yeni sezon hazırlıklarına 10 Temmuz’da kendi tesislerinde start verecek olan Darıca Gençlerbirliği, Darıca’da iki etap halinde çalışacak. İlk etapta 10 günlük bir çalışma yapacak olan sarı yeşilliler, 3 günlük iznin ardından ikinci etap için yeniden kulüp tesislerinde toplanarak 10 günlük bir periyot daha geçirecek.

KAMP 5 AĞUSTOS’TA

Darıca Gençlerbirliği sezon başı kamp çalışmalarını ise büyük ölçüde Kızılcahamam’da gerçekleşecek. Kılıç’ın Kızılcahamam’da bulunan Çam Otel’de kamp yapmak istediği, son kararı önümüzdeki günlerde vereceği öğrenildi. Darıca G.B’nin kamp çalışmalarının 5 Ağustos’ta başlayacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.