19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Top bizde kalsın!

Spor 14.10.2016 - 12:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Top bizde kalsın!

Kötü günleri geride bırakmak isteyen 3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nde tüm hesaplar 3 puan üzerine yapılıyor. Grubun formda ekiplerinden Payasspor karşısında kazanmaktan başka bir ihtimali düşünmeyen sarı yeşilliler, bu maçı dönüm noktası olarak görüyor. Darıca G.B, Payas’ı bekliyor…4 haftalık galibiyet hasretine Hatay temsilcisi karşısında son vermek isteyen sarı yeşilliler, saha ve seyirci avantajını iyi kullanarak rakibini devirmek istiyor. Zorlu 90 dakika öncesinde dün taktik çalışan Darıca G.B takımı, çift kale maç yaptı. Payasspor maçında  topun daha çok kendilerinde kalmasını isteyen Teknik Patron Ramazan Silin, gol yollarında daha becerili olmaları konusunda futbolcularına sık sık uyarılarda bulundu.  

Kötü günleri geride bırakmak isteyen 3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nde tüm hesaplar 3 puan üzerine yapılıyor. Grubun formda ekiplerinden Payasspor karşısında kazanmaktan başka bir ihtimali düşünmeyen sarı yeşilliler, bu maçı dönüm noktası olarak görüyor.

Darıca G.B, Payas’ı bekliyor…4 haftalık galibiyet hasretine Hatay temsilcisi karşısında son vermek isteyen sarı yeşilliler, saha ve seyirci avantajını iyi kullanarak rakibini devirmek istiyor. Zorlu 90 dakika öncesinde dün taktik çalışan Darıca G.B takımı, çift kale maç yaptı. Payasspor maçında  topun daha çok kendilerinde kalmasını isteyen Teknik Patron Ramazan Silin, gol yollarında daha becerili olmaları konusunda futbolcularına sık sık uyarılarda bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.