19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Topal Ziyaretlerini Sürdürüyor

Darıca 24.02.2019 - 11:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Topal Ziyaretlerini Sürdürüyor

Kazım Karabekir Mahallesi Muhtar Adayı Sıddık Topal esnaf ve vatandaş ziyaretlerini soğuk kış şartlarına karşılık aksatmadan sürdürüyor. Muhtar adayı Sıddık Topal Kazım Karabekir Mahallesinde esnafları ziyaret ederek destek istedi. Esnaflarla sohbet eden ve desteklerini beklediğini söyleyen Muhtar adayı Topal “ Mahallemizde seçim çalışmalarımıza esnaflarımızı ziyaret ederek başladık. Sohbet ederek esnaflarımızın fikir ve taleplerini dinledik. Çalışmalarımızı aralıksız sürdürerek mahallemiz için gereken tüm çalışmaları yapacağız” ifadelerine yer verdi.Esnaflar seçim çalışmaları kapsamında kendilerini ziyaret eden Muhtar adayı Sıddık Topal'a teşekkür ederek başarılar dilediler.    

Kazım Karabekir Mahallesi Muhtar Adayı Sıddık Topal esnaf ve vatandaş ziyaretlerini soğuk kış şartlarına karşılık aksatmadan sürdürüyor.

Muhtar adayı Sıddık Topal Kazım Karabekir Mahallesinde esnafları ziyaret ederek destek istedi.
Esnaflarla sohbet eden ve desteklerini beklediğini söyleyen Muhtar adayı Topal “ Mahallemizde seçim çalışmalarımıza esnaflarımızı ziyaret ederek başladık. Sohbet ederek esnaflarımızın fikir ve taleplerini dinledik. Çalışmalarımızı aralıksız sürdürerek mahallemiz için gereken tüm çalışmaları yapacağız” ifadelerine yer verdi.Esnaflar seçim çalışmaları kapsamında kendilerini ziyaret eden Muhtar adayı Sıddık Topal'a teşekkür ederek başarılar dilediler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.