19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Toplu iş sözleşmesi için Karaosmanoğlu devreye girdi

Kocaeli 07.11.2018 - 13:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Toplu iş sözleşmesi için Karaosmanoğlu devreye girdi

Belde A.Ş toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde mutlu son

Grev sürecine kadar gelen toplu iş sözleşmelerinde Başkan Karaosmanoğlu devreye girdi. Başkan Karaosmanoğlu ile görüşen Hizmet İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı İdris Ersoy görüşmelerin olumlu sonuçlandığını söyleyerek, bugün saat 18.00’de Antikkapı’da imza töreni gerçekleşecek.” dedi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BELDE A.Ş’de çalışan bin 200 personeli ilgilendiren toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin çıkmaza girmesinden sonra Başkan Karaosmanoğlu olaya el attı. Grev sürecine gelen görüşmeler sonucunda Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, Hizmet İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı İdris Ersoy ile görüştü. Olumlu geçen görüşmelerin ardından bugün saat 18.00 de Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, Sendika yetkilileri ve işçilerin katılımıyla Antikkapı’da imza töreni gerçekleşecek. Sözleşmenin detayları da bu toplantıda işçilere bildirilecek. GREV İÇİN İMZA TOPLANACAKTI Yasal süreç sebebiyle Hizmet İş Sendikası tarafından bir süredir grev oylaması için sendika üyelerinden imza toplanıyordu. İmza yeter sayısına ulaştıktan sonra bugün sendika tarafından tüm üyelere bugün grev oylaması yapılacağı mesajı iletilmişti. Anlaşmaya varılmasından sonra tüm üyelere grev oylamasının iptal olduğu bildirildi.
Belde A.Ş toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde mutlu son

Grev sürecine kadar gelen toplu iş sözleşmelerinde Başkan Karaosmanoğlu devreye girdi. Başkan Karaosmanoğlu ile görüşen Hizmet İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı İdris Ersoy görüşmelerin olumlu sonuçlandığını söyleyerek, bugün saat 18.00’de Antikkapı’da imza töreni gerçekleşecek.” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BELDE A.Ş’de çalışan bin 200 personeli ilgilendiren toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin çıkmaza girmesinden sonra Başkan Karaosmanoğlu olaya el attı. Grev sürecine gelen görüşmeler sonucunda Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, Hizmet İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı İdris Ersoy ile görüştü. Olumlu geçen görüşmelerin ardından bugün saat 18.00 de Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, Sendika yetkilileri ve işçilerin katılımıyla Antikkapı’da imza töreni gerçekleşecek. Sözleşmenin detayları da bu toplantıda işçilere bildirilecek.

GREV İÇİN İMZA TOPLANACAKTI

Yasal süreç sebebiyle Hizmet İş Sendikası tarafından bir süredir grev oylaması için sendika üyelerinden imza toplanıyordu. İmza yeter sayısına ulaştıktan sonra bugün sendika tarafından tüm üyelere bugün grev oylaması yapılacağı mesajı iletilmişti. Anlaşmaya varılmasından sonra tüm üyelere grev oylamasının iptal olduğu bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.