19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Toplu ulaşım araçları 29 Ekim'de ücretsiz!

Kocaeli 28.10.2020 - 13:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Toplu ulaşım araçları 29 Ekim'de ücretsiz!

Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle perşembe günü otobüs, raylı sistemler ve deniz ulaşımında vatandaşlara ücretsiz hizmet verecek. Vatandaşlar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait otobüs, raylı sistemler ve deniz ulaşımından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda ücretsiz olarak yararlanacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı olan perşembe günü boyunca vatandaşlara ücretsiz ulaşım hizmeti sağlayacak. Ulaşım Dairesi Başkanlığınca yapılan açıklamada Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait otobüs, deniz ulaşımı ve tramvayın 29 Ekim Perşembe günü ücretsiz olarak hizmet vereceği duyuruldu. BAZI HATLARDA MEVCUT TARİFE DEVAM EDECEK Öte yandan İzmit – Kartal güzergâhında hizmet veren Hat 200, Sabiha Gökçen Hattı olan 250 ile 250G ve Hat 700 mevcut tarifeyle ücretli bir şekilde çalışmaya devam edecek.

Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle perşembe günü otobüs, raylı sistemler ve deniz ulaşımında vatandaşlara ücretsiz hizmet verecek.

Vatandaşlar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait otobüs, raylı sistemler ve deniz ulaşımından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda ücretsiz olarak yararlanacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı olan perşembe günü boyunca vatandaşlara ücretsiz ulaşım hizmeti sağlayacak. Ulaşım Dairesi Başkanlığınca yapılan açıklamada Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait otobüs, deniz ulaşımı ve tramvayın 29 Ekim Perşembe günü ücretsiz olarak hizmet vereceği duyuruldu.

BAZI HATLARDA MEVCUT TARİFE DEVAM EDECEK

Öte yandan İzmit – Kartal güzergâhında hizmet veren Hat 200, Sabiha Gökçen Hattı olan 250 ile 250G ve Hat 700 mevcut tarifeyle ücretli bir şekilde çalışmaya devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.