19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Toplum mevcut iktidardan bıkmış”

Siyaset 29.11.2020 - 12:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

“Toplum mevcut iktidardan bıkmış”

DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş, Kocaeli kongresini gazetemize değerlendirdi. Başından sonuna kadar kongrenin muhteşem geçtiğini söyleyen Başkan Memiş, “Tüm yorgunluğumuza değdi. Tüm arkadaşlarımızı kutluyorum, teşekkür ediyorum, harika bir gün yaşadık” dedi. “TÜM YORGUNLUKLARA DEĞDİ” DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş, Kocaeli kongresini ve gözlemlerini gazetemize değerlendirdi. Kongrenin başından sonuna güzel geçtiğini ve emeklere değdiğini kaydeden Memiş, “Tüm yorgunluğumuzu unuttuk, emeklerimize değdi, tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim herkesin eline sağlık. Üst düzey bir kongre yaşadık. Hiçbir sorun yaşamadık, ilgi çok fazlaydı. Ben tüm katılan herkese çok teşekkür ediyorum, DEVA Partisi yolunda sağlam ilerliyor” dedi. “MEMLEKETE BİR DEVA LAZIM” Kocaeli’de önce esnaf ziyaretleri gerçekleştirdiklerini kaydeden Kemal Memiş, “Esnaf zorda, esnaf sıkıntıda, esnaf mevcut sistemden bıkmış, usanmış, genel başkanımıza büyük ilgi var” sözlerini kullanırken “Ülkeye bir çare bir deva lazım, Genel Başkanımız kongrede önemli sözler kullandı, tane tane konuştu. Kocaeli’ye ülkeye çare olacağız, deva olacağız. 12 Aralık tarihinde ilçe binamızı coşkuyla açacağız, buradan bunu da söyleyeyim, güzel şeyler olacak” şeklinde konuştu.

DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş, Kocaeli kongresini gazetemize değerlendirdi. Başından sonuna kadar kongrenin muhteşem geçtiğini söyleyen Başkan Memiş, “Tüm yorgunluğumuza değdi. Tüm arkadaşlarımızı kutluyorum, teşekkür ediyorum, harika bir gün yaşadık” dedi.

“TÜM YORGUNLUKLARA DEĞDİ”

DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş, Kocaeli kongresini ve gözlemlerini gazetemize değerlendirdi. Kongrenin başından sonuna güzel geçtiğini ve emeklere değdiğini kaydeden Memiş, “Tüm yorgunluğumuzu unuttuk, emeklerimize değdi, tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim herkesin eline sağlık. Üst düzey bir kongre yaşadık. Hiçbir sorun yaşamadık, ilgi çok fazlaydı. Ben tüm katılan herkese çok teşekkür ediyorum, DEVA Partisi yolunda sağlam ilerliyor” dedi.

“MEMLEKETE BİR DEVA LAZIM”

Kocaeli’de önce esnaf ziyaretleri gerçekleştirdiklerini kaydeden Kemal Memiş, “Esnaf zorda, esnaf sıkıntıda, esnaf mevcut sistemden bıkmış, usanmış, genel başkanımıza büyük ilgi var” sözlerini kullanırken “Ülkeye bir çare bir deva lazım, Genel Başkanımız kongrede önemli sözler kullandı, tane tane konuştu. Kocaeli’ye ülkeye çare olacağız, deva olacağız. 12 Aralık tarihinde ilçe binamızı coşkuyla açacağız, buradan bunu da söyleyeyim, güzel şeyler olacak” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.