19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Toprak Altında Kalıp Öldü

Darıca 07.07.2018 - 19:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Toprak Altında Kalıp Öldü

Darıca'da, altyapı çalışması için açılan kanalda bulunan Hasan Sekman (47), göçük sonucu toprak yığının altında kalarak yaşamını yitirdi.

 Darıca'da, altyapı çalışması için açılan kanalda bulunan Hasan Sekman (47), göçük sonucu toprak yığının altında kalarak yaşamını yitirdi. Sekman'ın toprak altında kalan çizmeleri yürek burktu. Olay, öğle saatlerinde, Darıca Sırasöğütler Mahallesi 1672 Sokak'ta meydana geldi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin altyapı çalışmalarını yapan müteahhit firma, sokakta kanal açarak boru döşeme çalışması yaparken, göçük meydana geldi. Bu sırada kanalda bulunan Hasan Sekman, içeri dolan toprak yığınının altında kaldı. İşçiler, 112 Acil'e haber verirken, bir yandan da arkadaşlarını kurtarmak için çabaladı. Sekman, arkadaşlarının uğraşları sonucu toprak yığının altından ağır yaralı halde çıkarıldı. Bu sırada Hasan Sekman'ın çizmeleri toprağın altında kaldı. Gelen 112 Acil ekibi tarafından Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Sekman, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis olay yerinde incelemelerde bulunurken, soruşturma başlattı.
Darıca'da, altyapı çalışması için açılan kanalda bulunan Hasan Sekman (47), göçük sonucu toprak yığının altında kalarak yaşamını yitirdi.

 Darıca'da, altyapı çalışması için açılan kanalda bulunan Hasan Sekman (47), göçük sonucu toprak yığının altında kalarak yaşamını yitirdi. Sekman'ın toprak altında kalan çizmeleri yürek burktu.

Olay, öğle saatlerinde, Darıca Sırasöğütler Mahallesi 1672 Sokak'ta meydana geldi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin altyapı çalışmalarını yapan müteahhit firma, sokakta kanal açarak boru döşeme çalışması yaparken, göçük meydana geldi. Bu sırada kanalda bulunan Hasan Sekman, içeri dolan toprak yığınının altında kaldı. İşçiler, 112 Acil'e haber verirken, bir yandan da arkadaşlarını kurtarmak için çabaladı. Sekman, arkadaşlarının uğraşları sonucu toprak yığının altından ağır yaralı halde çıkarıldı. Bu sırada Hasan Sekman'ın çizmeleri toprağın altında kaldı. Gelen 112 Acil ekibi tarafından Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Sekman, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polis olay yerinde incelemelerde bulunurken, soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.