19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Toprak: Mahalleme kazandıracaklarım bitmedi

Darıca 23.10.2018 - 13:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Toprak: Mahalleme kazandıracaklarım bitmedi

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Darıca Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Halil Toprak tekrar aday olduğunu belirterek, “Mahallemin gelişimine katkı sunmaya devam etmek istiyorum.” dedi.

Kazım Karabekir Mahallesi’nde ilk dönem muhtarlığında önemli kazanımlar için vatandaş ve birimler arasında sağlıklı bir iletişim ve köprü görevi yürüttüğünü belirten Halil Toprak, “Mahallemize bir kapalı spor salonu yapımı söz konusuydu. Ancak bu tesis için ayrılan yerin satışı gündeme geldi. Girişimlerimiz ve çabalarımızla bu alanın satışını durdurduk. Mahallemizde kalması benim için önemliydi ve bunu sağlamaktan dolayı da mutlu oldum. Mahallemiz zamanında planlanırken bir sağlık ocağı alanı dahil edilmemişti. Darıca Belediyemize ait bir alana hayırsever vatandaşımızın yaptığı bina ile sağlık ocağı ihtiyacı bugüne kadar giderilmiş. Ancak mahallemizin bir sağlık ocağı ihtiyacı kaçınılmazdı. Bunu sağladık. Sağlık ocağının iç dizaynı için Kocaeli büyükşehir Belediyesi yetkililerinden de sözünü aldık. KÖPRÜ OLMAK İKİLİ İYİ İLİŞKİ GEREKTİRİR  Yine muhtarlık sürecim boyunca mahallemize sıfırdan yapılmış 5 spor ve oyun aletlerinden oluşan parklar konuşlandı. Bunların mahallemize kazanılması adına yürüttüğüm aracılık ve köprü görevi ile mahalle sakinlerimizin eksiklikleri giderildi. Onların ihtiyaçlarının giderilmesinde ikili ilişkilerin önemi büyük. Mahalle sakinlerimiz neyi dile getirdiyse hiçbir zaman ertelemedim. Kaymakamımız, valimiz, belediye başkanımız ve Büyükşehir Belediyemiz ile hep ilişki içinde olarak vatandaşımızın isteklerini iletmekten geri kalmadım. Bazen çok konuşmaktan dolayıo eleştiren insanlarda oldu. Kendim için bir şey istemedim. Halkımızın istekleri için ne gerektiyse yaptım.”ded. Sadece mahalle halkı için değil Darıca’nın da kazanımlarına katkı sunduğunu belirten Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Halil Toprak, “Darıca’nın en önemli ihtiyaçları arasında yer alan SGK Müdürlüğü’nün Darıca’da da bir irtibatının bulunması önemliydi. Bunun sağlanmasında kişisel olarak ikili ilişkilerimi kullandım. Bundan sonrada tüm donanımı mahalle ve ilçe için kullanmayı sürdüreceğim.”dedi. HABER: Adnan Ayvaz
31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Darıca Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Halil Toprak tekrar aday olduğunu belirterek, “Mahallemin gelişimine katkı sunmaya devam etmek istiyorum.” dedi.

Kazım Karabekir Mahallesi’nde ilk dönem muhtarlığında önemli kazanımlar için vatandaş ve birimler arasında sağlıklı bir iletişim ve köprü görevi yürüttüğünü belirten Halil Toprak, “Mahallemize bir kapalı spor salonu yapımı söz konusuydu. Ancak bu tesis için ayrılan yerin satışı gündeme geldi. Girişimlerimiz ve çabalarımızla bu alanın satışını durdurduk. Mahallemizde kalması benim için önemliydi ve bunu sağlamaktan dolayı da mutlu oldum. Mahallemiz zamanında planlanırken bir sağlık ocağı alanı dahil edilmemişti. Darıca Belediyemize ait bir alana hayırsever vatandaşımızın yaptığı bina ile sağlık ocağı ihtiyacı bugüne kadar giderilmiş. Ancak mahallemizin bir sağlık ocağı ihtiyacı kaçınılmazdı. Bunu sağladık. Sağlık ocağının iç dizaynı için Kocaeli büyükşehir Belediyesi yetkililerinden de sözünü aldık.

KÖPRÜ OLMAK İKİLİ İYİ İLİŞKİ GEREKTİRİR

 Yine muhtarlık sürecim boyunca mahallemize sıfırdan yapılmış 5 spor ve oyun aletlerinden oluşan parklar konuşlandı. Bunların mahallemize kazanılması adına yürüttüğüm aracılık ve köprü görevi ile mahalle sakinlerimizin eksiklikleri giderildi. Onların ihtiyaçlarının giderilmesinde ikili ilişkilerin önemi büyük. Mahalle sakinlerimiz neyi dile getirdiyse hiçbir zaman ertelemedim. Kaymakamımız, valimiz, belediye başkanımız ve Büyükşehir Belediyemiz ile hep ilişki içinde olarak vatandaşımızın isteklerini iletmekten geri kalmadım. Bazen çok konuşmaktan dolayıo eleştiren insanlarda oldu. Kendim için bir şey istemedim. Halkımızın istekleri için ne gerektiyse yaptım.”ded. Sadece mahalle halkı için değil Darıca’nın da kazanımlarına katkı sunduğunu belirten Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Halil Toprak, “Darıca’nın en önemli ihtiyaçları arasında yer alan SGK Müdürlüğü’nün Darıca’da da bir irtibatının bulunması önemliydi. Bunun sağlanmasında kişisel olarak ikili ilişkilerimi kullandım. Bundan sonrada tüm donanımı mahalle ve ilçe için kullanmayı sürdüreceğim.”dedi.

HABER: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.