Törk açık ara seçimi kazanıyor

Darıca 26.03.2019 - 11:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Törk açık ara seçimi kazanıyor

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala Darıca’da yaptırılan anketlerde CHP Darıca Belediye Başkanı Adayı Yakup Törk’ün açık ara seçimi kazandığı görüldü.

31 Mart seçimlerine 5 gün kaldı. Bu Pazar günü seçmenler sandık başına oy kullanacak. Seçimlere sayılı günler kala anket şirketleri de yaptırdıkları anketlerin sonuçlarını açıklamaya başladı. Bupar Araştırma Şirketi ve Araştırma Derneği Analizi Anket Şirketi Darıca’da yaptırdığı anketin sonuçlarını kamuoyu ile paylaştı. Her iki anket firmasının Darıca’da yaptırdığı anketlerde CHP’nin Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk’ün seçimleri açık ara önde kazandığı belirtildi. Bupar Araştırma Şirketi’nin ocak ayında yaptırdığı ankette Yakup Törk Ak Parti’nin adayı Muzaffer Bıyık’tan 5 puan geride idi. Aynı firmanın mart ayında yaptırdığı ankette ise Törk’ün rakibi Bıyık’ın önüne geçerek 15 puan fark attığı görüldü.  Bupar Araştırma Şirketi’nin mart ayında yaptırdığı ankette sonucu şöyle; CHP yüzde 55, Ak Parti yüzde 40, Saadet Partisi ise yüzde 5 oy alıyor. 30 YIL SONRA BİR İLKİ BAŞARIYOR Darıca’da anket yapan ve sonuçlarını kamuoyu ile paylaşan diğer bir anket firması Araştırma Derneği Analizi Anket Şirketi’nin anket sonuçlarında da CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk birinci çıkarak seçimi kazandığını görüldü. Araştırma Derneği Analizi Anket Şirketi’nin Darıca’da yaptırdığı anketin sonuçları; CHP’nin adayı Yakup Törk yüzde 55.1, Ak Parti’nin adayı Muzaffer Bıyık yüzde 41.9 oy alıyor. Yaptırılan tüm anketlerin sonuçlarına göre CHP Darıca Belediye Başkanı Adayı Yakup Törk’ün seçimleri kazanarak 30 yıl aradan sonra Darıca’da bir ilki başarıyor.
31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala Darıca’da yaptırılan anketlerde CHP Darıca Belediye Başkanı Adayı Yakup Törk’ün açık ara seçimi kazandığı görüldü.

31 Mart seçimlerine 5 gün kaldı. Bu Pazar günü seçmenler sandık başına oy kullanacak. Seçimlere sayılı günler kala anket şirketleri de yaptırdıkları anketlerin sonuçlarını açıklamaya başladı. Bupar Araştırma Şirketi ve Araştırma Derneği Analizi Anket Şirketi Darıca’da yaptırdığı anketin sonuçlarını kamuoyu ile paylaştı. Her iki anket firmasının Darıca’da yaptırdığı anketlerde CHP’nin Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk’ün seçimleri açık ara önde kazandığı belirtildi. Bupar Araştırma Şirketi’nin ocak ayında yaptırdığı ankette Yakup Törk Ak Parti’nin adayı Muzaffer Bıyık’tan 5 puan geride idi. Aynı firmanın mart ayında yaptırdığı ankette ise Törk’ün rakibi Bıyık’ın önüne geçerek 15 puan fark attığı görüldü.  Bupar Araştırma Şirketi’nin mart ayında yaptırdığı ankette sonucu şöyle; CHP yüzde 55, Ak Parti yüzde 40, Saadet Partisi ise yüzde 5 oy alıyor.

30 YIL SONRA BİR İLKİ BAŞARIYOR

Darıca’da anket yapan ve sonuçlarını kamuoyu ile paylaşan diğer bir anket firması Araştırma Derneği Analizi Anket Şirketi’nin anket sonuçlarında da CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk birinci çıkarak seçimi kazandığını görüldü. Araştırma Derneği Analizi Anket Şirketi’nin Darıca’da yaptırdığı anketin sonuçları; CHP’nin adayı Yakup Törk yüzde 55.1, Ak Parti’nin adayı Muzaffer Bıyık yüzde 41.9 oy alıyor. Yaptırılan tüm anketlerin sonuçlarına göre CHP Darıca Belediye Başkanı Adayı Yakup Törk’ün seçimleri kazanarak 30 yıl aradan sonra Darıca’da bir ilki başarıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.