TÖRK, “BAŞARMAK İÇİN DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

Darıca 19.08.2016 - 12:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

TÖRK, “BAŞARMAK İÇİN DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

Nene Hatun Mahallesi’nde oturan CHP seçmeni Neriman Çolak’ı mütevazı bir törenle parti üyesi yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi – CHP Darıca İlçe Örgütü yeni bir üyesi için düzenlediği mütevazı törende yeni üyenin beraberinde kardeşlerini getirmesi ve kardeşlerden Darıca’da oturan ikisinin de parti üyeliğine karar vermesiyle moral buldu. CHP SEÇMENİYDİ, ÜYESİ OLDU Darıca Nene Hatun Mahallesi’nde oturan, Gebze Küçük Sanayi Sitesi’nde babasının işlettiği işyerinde yöneticilik yapan Neriman Çolak yıllardır seçmeni olduğu ve siyaseten yürekten sevdiği CHP’ye üye olmaya karar verdi. Bir şekilde CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk ve CHP Darıca Kadın Kolları Başkanı Nurcan Çağlar ile görüşen ve bu isteğini ileten Çolak ile Törk ve Çağlar yakından ilgilendi. Neriman Çolak için mütevazı bir üye töreni düzenlenmesi kararlaştırıldı. KARDEŞLERİ DE ÜYE OLACAK Geçen hafta sonu CHP Darıca İlçe Örgütü’nde gerçekleşen üyelik törenine Neriman Çolak, Darıca’da oturan kardeşleri Neslihan Aktaş ve Özlem Çolak, İstanbul’un Bağcılar İlçesi’nde oturan ablası Meryem Yeşil ile birlikte geldi. CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk ise konuklarını İlçe Sekreteri Kadir Işık, Başkan Yardımcısı Ali Zafer Ceylan, parti üyesi ve emektarı Gülbeyaz Güzeloğlu ile birlikte ağırladı. Rozet takımı öncesi hayli keyifli gerçekleşen sohbette ise Neriman Çolak’ın Darıca’da oturan kardeşleri Neslihan Aktaş ve Özlem Çolak da kendilerine yönetilen üyelik teklifini seve seve kabul etti. Meryem Yeşil ile en kısa sürede CHP Bağcılar İlçe Örgütü’ne üyelik başvurusunda bulunmayı düşündüğünü kaydetti. Neriman Çolak, CHP Darıca İlçe Örgütü’nün 2127’nci üyesi olurken kardeşlerinin de en kısa sürede parti üyeliğini edinmesi bekleniyor. TÖRK: BAŞARMAK ZORUNDAYIZ Başkanlığa seçildiği ilçe kongresi sonrası göreve geldiğinde üye sayısının 1800’lerde olduğunu, üyelik için henüz saha çalışmasına başlamamalarına rağmen sağlanan bu artışın kendilerine moral ve umut aşıladığını kaydeden Törk, “Bu anlamda öncelikli hedefimiz her sokakta CHP’ye oy veren ancak CHP üyesi olmayan kişileri bulup parti üyesi yapmak” dedi. Darıca’da gerek genel gerek yerel seçimlerde CHP’yi birinci parti yapmanın yolunun üyelerden özellikle kadın üyelerden geçtiğinin inancında olduklarını belirten Yakup Törk, “Herkesi CHP’li yapmak gibi bir durumumuz yok ancak herkese CHP’nin eylem ve söylemlerinin ne kadar doğru ve yerinde olduğunu söyleme durumumuz var. Bunu da sadece yönetim kurulu üyeleri ile değil partimizin tüm üyeleri ile başarmak durumunda, ülkemiz gerçeklerinden esasla başarmak zorundayız” diye konuştu.          
Nene Hatun Mahallesi’nde oturan CHP seçmeni Neriman Çolak’ı mütevazı bir törenle parti üyesi yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi – CHP Darıca İlçe Örgütü yeni bir üyesi için düzenlediği mütevazı törende yeni üyenin beraberinde kardeşlerini getirmesi ve kardeşlerden Darıca’da oturan ikisinin de parti üyeliğine karar vermesiyle moral buldu.

CHP SEÇMENİYDİ, ÜYESİ OLDU

Darıca Nene Hatun Mahallesi’nde oturan, Gebze Küçük Sanayi Sitesi’nde babasının işlettiği işyerinde yöneticilik yapan Neriman Çolak yıllardır seçmeni olduğu ve siyaseten yürekten sevdiği CHP’ye üye olmaya karar verdi. Bir şekilde CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk ve CHP Darıca Kadın Kolları Başkanı Nurcan Çağlar ile görüşen ve bu isteğini ileten Çolak ile Törk ve Çağlar yakından ilgilendi. Neriman Çolak için mütevazı bir üye töreni düzenlenmesi kararlaştırıldı.

KARDEŞLERİ DE ÜYE OLACAK

Geçen hafta sonu CHP Darıca İlçe Örgütü’nde gerçekleşen üyelik törenine Neriman Çolak, Darıca’da oturan kardeşleri Neslihan Aktaş ve Özlem Çolak, İstanbul’un Bağcılar İlçesi’nde oturan ablası Meryem Yeşil ile birlikte geldi. CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk ise konuklarını İlçe Sekreteri Kadir Işık, Başkan Yardımcısı Ali Zafer Ceylan, parti üyesi ve emektarı Gülbeyaz Güzeloğlu ile birlikte ağırladı. Rozet takımı öncesi hayli keyifli gerçekleşen sohbette ise Neriman Çolak’ın Darıca’da oturan kardeşleri Neslihan Aktaş ve Özlem Çolak da kendilerine yönetilen üyelik teklifini seve seve kabul etti. Meryem Yeşil ile en kısa sürede CHP Bağcılar İlçe Örgütü’ne üyelik başvurusunda bulunmayı düşündüğünü kaydetti. Neriman Çolak, CHP Darıca İlçe Örgütü’nün 2127’nci üyesi olurken kardeşlerinin de en kısa sürede parti üyeliğini edinmesi bekleniyor.

TÖRK: BAŞARMAK ZORUNDAYIZ

Başkanlığa seçildiği ilçe kongresi sonrası göreve geldiğinde üye sayısının 1800’lerde olduğunu, üyelik için henüz saha çalışmasına başlamamalarına rağmen sağlanan bu artışın kendilerine moral ve umut aşıladığını kaydeden Törk, “Bu anlamda öncelikli hedefimiz her sokakta CHP’ye oy veren ancak CHP üyesi olmayan kişileri bulup parti üyesi yapmak” dedi. Darıca’da gerek genel gerek yerel seçimlerde CHP’yi birinci parti yapmanın yolunun üyelerden özellikle kadın üyelerden geçtiğinin inancında olduklarını belirten Yakup Törk, “Herkesi CHP’li yapmak gibi bir durumumuz yok ancak herkese CHP’nin eylem ve söylemlerinin ne kadar doğru ve yerinde olduğunu söyleme durumumuz var. Bunu da sadece yönetim kurulu üyeleri ile değil partimizin tüm üyeleri ile başarmak durumunda, ülkemiz gerçeklerinden esasla başarmak zorundayız” diye konuştu.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.