Törk Börekçi Açtı

Darıca 12.02.2018 - 11:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Törk Börekçi Açtı

Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk cuma akşamı Darıca Karslılar Derneği ile başlayan haftasonu programlarına cumartesi ve pazar katıldığı taziye, cenaze ve esnaf ziyaretleri ile devam etti.

CHP Darıca İlçe başkanı Yakup Törk, Darıca'da yoğun bir haftasonu programı geçirdi. Törk, ilçede cenaze törenleri devamında taziye ziyaretleri gerçekleştirirken bazı yeni açılan işyerlerininde kurdele kesim törenlerinde yer aldı. Törk haftasonu gerçekleştirdiği programlarla ilgili olarak, " Esnaf işinden memnun değil, büyük işletmelerin piyasaya hakimiyetinin, işlerinin azalmasına neden olduğunu ve kiraları bile ödemekte zorlandıklarını söylüyorlar.  Esnaflarımıza moral olması için her baktıklarında Atatürk'ü hatırlayacakları hediyemizi takdim ediyoruz. Ayrıca katıldığımız cenaze törenlerinde acılı vatandaşlarımızın üzüntüsünü paylaştık." dedi. Törk, hizmete yeni giren İnci Börek'in de açılış törenine katılarak firamnın kerdelesini kesti.
Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk cuma akşamı Darıca Karslılar Derneği ile başlayan haftasonu programlarına cumartesi ve pazar katıldığı taziye, cenaze ve esnaf ziyaretleri ile devam etti.

CHP Darıca İlçe başkanı Yakup Törk, Darıca'da yoğun bir haftasonu programı geçirdi. Törk, ilçede cenaze törenleri devamında taziye ziyaretleri gerçekleştirirken bazı yeni açılan işyerlerininde kurdele kesim törenlerinde yer aldı.

Törk haftasonu gerçekleştirdiği programlarla ilgili olarak, " Esnaf işinden memnun değil, büyük işletmelerin piyasaya hakimiyetinin, işlerinin azalmasına neden olduğunu ve kiraları bile ödemekte zorlandıklarını söylüyorlar.  Esnaflarımıza moral olması için her baktıklarında Atatürk'ü hatırlayacakları hediyemizi takdim ediyoruz. Ayrıca katıldığımız cenaze törenlerinde acılı vatandaşlarımızın üzüntüsünü paylaştık." dedi. Törk, hizmete yeni giren İnci Börek'in de açılış törenine katılarak firamnın kerdelesini kesti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.