Törk Cem Evi'ne Gitti

Darıca 02.03.2019 - 15:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Törk Cem Evi'ne Gitti

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk Darıca Cem Evi'nde yoğun bir kalabalık tarafından karşılandı. Törk'e Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan'da eşlik etti.

Darıca Cemevi Anadolu Kültür ve Görgü Derneği Başkanı Şeref Arslan'ın evsahipliği yaptığı toplantıda  Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, Darıca CHP İlçe Başkanı Gürer Yıldırım, Darıca CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kızılbuğa, Darıca CHJP SKM Başkanı Ahmet Özmet, Meclis Üyesi Adayları, parti yöneticileri ve vatandaşlar katıldı. Darıca Cemevi Anadolu Kültür ve Görgü Derneği Başkanı Şeref Arslan  kısa selamlama konuşmasında, "Kendi içimizden yetişen bir kardeşimiz olan Selim Özcan Yakup Beyin listesinde 1.sırada yer almıştır. Kendsisine destek vermek boynumuzun borcudur."dedi. HEPİMİZ BİR YAKUP TÖRK OLMALIYIZ Arsaln'ın ardından vaandaşlara yönelik konuşmasını gerçekleştiren Kocaeli Mğilletvekili Tahsin Tarhan, "Bu bir yerel seçimdir. Yerel seçimde adayların niteliklerini iyice inceleyip kullanacağınız oya ona göre karar vermelisiniz. Darıca'da iki tane aday yarışıyor. Biri Yakup Törk, Kendisi inşaat mühendisi, boylu pozlu yakışıklı biri. Darıca için projeleri var. Hayalleri var. Onun hayallerini gerçekleştirmek için hepimizin bir Yakup Törk olması gerekir. Çalıştığınız işyerinde oturduğunuz mahallede bir kişiyi Yakup Beye oy vermesi için ikna etseniz yeterlidir. Biz partimize gelin gidin demiyoruz. Partiye geleceğinize komşunuza gidin."dedi. SİZE CAN OLMAYA GELDİM Toplantının sonunda konuşma yapan CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, "Darıca'da bir Cem Evi inşaatı tamamlanamadı. Artık sorun projedemi yoksa farklı noktalarda mı bilemiyorum. Ancak 31 Mart günü gerçekleşecek seçimlerin ardından Darıca'da Cem Evi'ni tamamlamak bana nasip olacak. Size yoldaş olmaya, kardeş olmaya can olmaya geldim. Burası benim evim. İnsana en büyük desteği aşile yakınları verir. Sizinde benim için destek olacağınızdan hiç şüphem yok."dedi.          
CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk Darıca Cem Evi'nde yoğun bir kalabalık tarafından karşılandı. Törk'e Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan'da eşlik etti.

Darıca Cemevi Anadolu Kültür ve Görgü Derneği Başkanı Şeref Arslan'ın evsahipliği yaptığı toplantıda  Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, Darıca CHP İlçe Başkanı Gürer Yıldırım, Darıca CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kızılbuğa, Darıca CHJP SKM Başkanı Ahmet Özmet, Meclis Üyesi Adayları, parti yöneticileri ve vatandaşlar katıldı. Darıca Cemevi Anadolu Kültür ve Görgü Derneği Başkanı Şeref Arslan  kısa selamlama konuşmasında, "Kendi içimizden yetişen bir kardeşimiz olan Selim Özcan Yakup Beyin listesinde 1.sırada yer almıştır. Kendsisine destek vermek boynumuzun borcudur."dedi.

HEPİMİZ BİR YAKUP TÖRK OLMALIYIZ

Arsaln'ın ardından vaandaşlara yönelik konuşmasını gerçekleştiren Kocaeli Mğilletvekili Tahsin Tarhan, "Bu bir yerel seçimdir. Yerel seçimde adayların niteliklerini iyice inceleyip kullanacağınız oya ona göre karar vermelisiniz. Darıca'da iki tane aday yarışıyor. Biri Yakup Törk, Kendisi inşaat mühendisi, boylu pozlu yakışıklı biri. Darıca için projeleri var. Hayalleri var. Onun hayallerini gerçekleştirmek için hepimizin bir Yakup Törk olması gerekir. Çalıştığınız işyerinde oturduğunuz mahallede bir kişiyi Yakup Beye oy vermesi için ikna etseniz yeterlidir. Biz partimize gelin gidin demiyoruz. Partiye geleceğinize komşunuza gidin."dedi.

SİZE CAN OLMAYA GELDİM

Toplantının sonunda konuşma yapan CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, "Darıca'da bir Cem Evi inşaatı tamamlanamadı. Artık sorun projedemi yoksa farklı noktalarda mı bilemiyorum. Ancak 31 Mart günü gerçekleşecek seçimlerin ardından Darıca'da Cem Evi'ni tamamlamak bana nasip olacak. Size yoldaş olmaya, kardeş olmaya can olmaya geldim. Burası benim evim. İnsana en büyük desteği aşile yakınları verir. Sizinde benim için destek olacağınızdan hiç şüphem yok."dedi.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.