19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Törk: Cumhuriyete En Çok Onlar Sahip Çıkmalı"

Darıca 24.10.2017 - 11:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Törk: Cumhuriyete En Çok Onlar Sahip Çıkmalı"

Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk haftasonu gerçekleşecek olan Cumhuriyet yürüyüşü ve gençlik konseri için, “Muhtar olamazsın dedikleri Rizeli bir vatandaş bu ülkeye Cumhurbaşkanı olmuşsa Cumhuriyet’e en çok onların sahip çıkması gerekir.” dedi.

Törk açıklamasında, “Bana Cumhuriyet nedir? Diye sorsalar Halkın kendi kendini yönetmesidir.”dedi. Cumhuriyet bu kadar yalın bir tanıma sahiptir. Bunun en güzel örneği de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Rize’den kalkmış gelmiş ve ülkeye cumhurbaşkanı olmuştur. Bu cumhuriyet rejimin en önemli özelliğidir. Herkesin her şey olmaya hakkı olduğu bir güzelliktir cumhuriyet. Bu nedenle Pazar günü gerçekleştireceğimiz Cumhuriyet Yürüyüşümüze ve Gençlik konserimize her türlü siyasi düşünceye sahip vatandaşlarımızı bekliyoruz.  Ellerimizde sadece Türk Bayrakları olacak. Bu Cumhuriyet Halk Partisi’nin değil Türkiye Cumhuriyeti’nin bayramıdır.” Dedi. KAYMAKAMLIK PROGRAMINDA DA YER ALACAĞIZ Cumartesi günü Darıca Kaymakamlığı tarafından düzenlenen programda  CHP Darıca İlçe Başkanlığı olarak yerini alacaklarını belirten İlçe Başkanı Törk, “ Alternatif çelenk koyma programı yapmayacağız. Cumartesi günü resmi çelenk sunum programına katılacağız. Pazar günü ise yine resmi programlarda yerimiz alacağız. Resmi programlar en son Pazar günü 13.00 cıvarın da sona erecek. Biz 18.30’da Cami Mahallesi Sağlık Ocağı yanında buluşacağız. Tüm halkımızı davet ediyorum. Ayrıca vekillerimizi, çevre ilçe siyasi temsilcilerini de davet ediyoruz. Cumhuriyetimize yakışan bir coşku ile ellerimizde Türk Bayrakları ile Darıca Cumhuriyet Meydanı’na kadar yürüyeceğiz. Burada Türkiye’nin en sevilen gruplarından Yüksek Sadakat ile bir gençlik konserimiz var. Coşkumuzu geç saatlere kadar sürdüreceğiz.”dedi. Haber: Adnan Ayvaz  
Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk haftasonu gerçekleşecek olan Cumhuriyet yürüyüşü ve gençlik konseri için, “Muhtar olamazsın dedikleri Rizeli bir vatandaş bu ülkeye Cumhurbaşkanı olmuşsa Cumhuriyet’e en çok onların sahip çıkması gerekir.” dedi.

Törk açıklamasında, “Bana Cumhuriyet nedir? Diye sorsalar Halkın kendi kendini yönetmesidir.”dedi. Cumhuriyet bu kadar yalın bir tanıma sahiptir. Bunun en güzel örneği de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Rize’den kalkmış gelmiş ve ülkeye cumhurbaşkanı olmuştur. Bu cumhuriyet rejimin en önemli özelliğidir. Herkesin her şey olmaya hakkı olduğu bir güzelliktir cumhuriyet. Bu nedenle Pazar günü gerçekleştireceğimiz Cumhuriyet Yürüyüşümüze ve Gençlik konserimize her türlü siyasi düşünceye sahip vatandaşlarımızı bekliyoruz.  Ellerimizde sadece Türk Bayrakları olacak. Bu Cumhuriyet Halk Partisi’nin değil Türkiye Cumhuriyeti’nin bayramıdır.” Dedi.

KAYMAKAMLIK PROGRAMINDA DA YER ALACAĞIZ

Cumartesi günü Darıca Kaymakamlığı tarafından düzenlenen programda  CHP Darıca İlçe Başkanlığı olarak yerini alacaklarını belirten İlçe Başkanı Törk, “ Alternatif çelenk koyma programı yapmayacağız. Cumartesi günü resmi çelenk sunum programına katılacağız. Pazar günü ise yine resmi programlarda yerimiz alacağız. Resmi programlar en son Pazar günü 13.00 cıvarın da sona erecek. Biz 18.30’da Cami Mahallesi Sağlık Ocağı yanında buluşacağız. Tüm halkımızı davet ediyorum. Ayrıca vekillerimizi, çevre ilçe siyasi temsilcilerini de davet ediyoruz. Cumhuriyetimize yakışan bir coşku ile ellerimizde Türk Bayrakları ile Darıca Cumhuriyet Meydanı’na kadar yürüyeceğiz. Burada Türkiye’nin en sevilen gruplarından Yüksek Sadakat ile bir gençlik konserimiz var. Coşkumuzu geç saatlere kadar sürdüreceğiz.”dedi. Haber: Adnan Ayvaz

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.