GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Törk; “Darıca’da Tarih Yazacağız”

Siyaset 21.10.2018 - 14:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Törk; “Darıca’da Tarih Yazacağız”

CHP Darıca Belediye Başkan Aday Adayı Yakup Törk, CHP Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanlığı programına katılarak bir konuşma yaptı. Törk, “Darıca Belediyesi’ni CHP’ye kazandırarak, Darıca’da tarih yazacağız.” dedi.

CHP Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, ilçe binasında dün bir kahvaltı programı düzenleyerek partililerle bir araya geldi. Programa CHP Kocaeli İl Kasın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP Darıca İlçe Başkan Vekili Gürel Yıldırım, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kızılboğa, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Tayanç, CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan, CHP Darıca Belediye Başkan Aday Adayı Yakup Törk ve eşi Esra Törk ile partililer katıldı. TÖRK’Ü ADAY ÇIKARACAĞIZ Düzenlenen programın selamlama konuşmasını CHP Darıca İlçe Başkanı Ebru Tayanç yaptı. Başkan Tayanç katılanlara teşekkür ederek, “Hepiniz hoş geldiniz. Kadınlar olarak birlikte, dik durursak başarırız. Cumhuriyetin gereklerini yerine getirerek bu partide her kademede görev almalıyız.” diye konuştu. Başkan Tayanç’ın ardından CHP Darıca İlçe Başkan Vekili Gürer Yıldırım konuştu. Başkan Yıldırım konuşmasında, “Zorlu bir sürece giriyoruz. 2019’da Darıca’da iktidarı değiştireceğiz. Bu değişim de sizinle olacak. Partililerimizden ne kadar destek alırsak o kadar ileri gidebileceğiz. Yakup Törk’ü MYK’dan aday çıkaracağız.” ifadelerine yer verdi. KADINLAR HER YERDE OLMALI CHP Darıca İlçe Başkan Vekili Gürer Yıldırım’ın ardından CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya bir konuşma yaparak, “Birlikte olunca güzel şeyler çıkıyor. Kadınlar her yerde olmalı. Kadınlarımızın 2019 Mart yerel seçim sürecinde gerekli hassasiyeti göstereceklerine eminim. Emeğinize, mücadelenize sahip çıkın. CHP’li kadılar olarak birçok önceliğimiz var ama en önemlisi Darıca Belediyesi’nde partimizin bayrağını dalgalandırmak. Yerel seçimlerde gerek duruşumuzla, gerek çalışmalarımız ile diğer partilerin önünde olmalıyız. Kadınlarımız ile sahaya çıkarak siyasette onlara da yer vermeliyiz.” dedi.  ZAFER BİZİM OLACAK Düzenlenen programda son olarak CHP Darıca Belediye Başkan Aday Adayı Yakup Törk bir konuşma yaptı. Törk, “2019 Mart ayında zaferi kadınlara birlikte kazanacağız. Darıca’ya özel önem gösterilmesini istiyorum. Daha çok sahada olmalı, daha çok çalışmalıyız. İçimizden daha çok söz sahibi olan kadınlarımız çıkmalı. 5 ay sonra Darıca’da tüm ötekilerin Darıca’sını beraber kurabiliriz. Darıca sadece sahil kesiminden ibaret değil. Sadece Darıca sahiline değil, Darıca’nın en ücra mahallesine, en ücra köşesine hizmet götüreceğiz. Darıca hepimizin. Darıca Belediyesi’ni CHP’ye kazandırarak, tarih yazacağız. Zafer bizim olacak.” diye konuştu.  Yapılan konuşmaların ardından CHP Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Tayanç, parti emektarı Gülseren Şahin’e çiçek verdi. Program çekilen toplu fotoğraf ile son buldu. KÜBRA AKABALLI
CHP Darıca Belediye Başkan Aday Adayı Yakup Törk, CHP Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanlığı programına katılarak bir konuşma yaptı. Törk, “Darıca Belediyesi’ni CHP’ye kazandırarak, Darıca’da tarih yazacağız.” dedi.

CHP Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, ilçe binasında dün bir kahvaltı programı düzenleyerek partililerle bir araya geldi. Programa CHP Kocaeli İl Kasın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP Darıca İlçe Başkan Vekili Gürel Yıldırım, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kızılboğa, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Tayanç, CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan, CHP Darıca Belediye Başkan Aday Adayı Yakup Törk ve eşi Esra Törk ile partililer katıldı.

TÖRK’Ü ADAY ÇIKARACAĞIZ

Düzenlenen programın selamlama konuşmasını CHP Darıca İlçe Başkanı Ebru Tayanç yaptı. Başkan Tayanç katılanlara teşekkür ederek, “Hepiniz hoş geldiniz. Kadınlar olarak birlikte, dik durursak başarırız. Cumhuriyetin gereklerini yerine getirerek bu partide her kademede görev almalıyız.” diye konuştu. Başkan Tayanç’ın ardından CHP Darıca İlçe Başkan Vekili Gürer Yıldırım konuştu. Başkan Yıldırım konuşmasında, “Zorlu bir sürece giriyoruz. 2019’da Darıca’da iktidarı değiştireceğiz. Bu değişim de sizinle olacak. Partililerimizden ne kadar destek alırsak o kadar ileri gidebileceğiz. Yakup Törk’ü MYK’dan aday çıkaracağız.” ifadelerine yer verdi.

KADINLAR HER YERDE OLMALI

CHP Darıca İlçe Başkan Vekili Gürer Yıldırım’ın ardından CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya bir konuşma yaparak, “Birlikte olunca güzel şeyler çıkıyor. Kadınlar her yerde olmalı. Kadınlarımızın 2019 Mart yerel seçim sürecinde gerekli hassasiyeti göstereceklerine eminim. Emeğinize, mücadelenize sahip çıkın. CHP’li kadılar olarak birçok önceliğimiz var ama en önemlisi Darıca Belediyesi’nde partimizin bayrağını dalgalandırmak. Yerel seçimlerde gerek duruşumuzla, gerek çalışmalarımız ile diğer partilerin önünde olmalıyız. Kadınlarımız ile sahaya çıkarak siyasette onlara da yer vermeliyiz.” dedi.

 ZAFER BİZİM OLACAK

Düzenlenen programda son olarak CHP Darıca Belediye Başkan Aday Adayı Yakup Törk bir konuşma yaptı. Törk, “2019 Mart ayında zaferi kadınlara birlikte kazanacağız. Darıca’ya özel önem gösterilmesini istiyorum. Daha çok sahada olmalı, daha çok çalışmalıyız. İçimizden daha çok söz sahibi olan kadınlarımız çıkmalı. 5 ay sonra Darıca’da tüm ötekilerin Darıca’sını beraber kurabiliriz. Darıca sadece sahil kesiminden ibaret değil. Sadece Darıca sahiline değil, Darıca’nın en ücra mahallesine, en ücra köşesine hizmet götüreceğiz. Darıca hepimizin. Darıca Belediyesi’ni CHP’ye kazandırarak, tarih yazacağız. Zafer bizim olacak.” diye konuştu.  Yapılan konuşmaların ardından CHP Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Tayanç, parti emektarı Gülseren Şahin’e çiçek verdi. Program çekilen toplu fotoğraf ile son buldu.

KÜBRA AKABALLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.