Törk, “Darıca’yı Biz Yöneteceğiz!”

Darıca 12.09.2018 - 18:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Törk, “Darıca’yı Biz Yöneteceğiz!”

CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Toplantıda bir konuşma yapan Başkan Törk, “Önümüzdeki yerel seçimlerde Darıca’yı biz yöneteceğiz.” dedi.

İlçe binasında önceki gün gerçekleşen toplantıya CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk ve yönetimi katıldı. Toplantıda bir konuşma yapan Başkan Törk, “Yaşadığımız bu kentte her şeyin daha güzel olması için muhalefet görevimizi yapacağız. 200 bin nüfus aşmış Darıca’nın biz hep iyi bir hizmet almasını ve belediye hizmetlerinden memnun olmasını isteriz. Ben Darıca doğumlu bir siyasetçi olduğum için Darıca’nın geçmişini iyi biliyorum. 16 km sahil şeridi olan bir Darıca’nın huzurlu bir kent olmasını isterim. VATANDAŞ KARŞILIĞINI VERECEK Bu kentte son 25 yıldır CHP kenti yönetmekten uzak. 25 yıldır aynı çizgi bu kenti yönetiyor. Bizim kişilerin halleri, durumları ve insanlığı ile hiçbir sıkıntımız yok. Eleştirilerimiz hep yapıcıdır. Önümüzdeki yerel seçimde bu kenti biz yöneteceğiz. Meclis arkadaşlarımız olumlu bir siyaset yapıyorlar. Ortamı germeden halkın sorunlarını anlatan bir muhalefet görüşü ile birlikteyiz. Ancak eksik görülen işlerin de anlatılmasından kimsenin darılmaması gerekir. Mart ayında yapılan seçimlerde vatandaş karşılığını verecek. KÜBRA AKABALI
CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Toplantıda bir konuşma yapan Başkan Törk, “Önümüzdeki yerel seçimlerde Darıca’yı biz yöneteceğiz.” dedi.

İlçe binasında önceki gün gerçekleşen toplantıya CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk ve yönetimi katıldı. Toplantıda bir konuşma yapan Başkan Törk, “Yaşadığımız bu kentte her şeyin daha güzel olması için muhalefet görevimizi yapacağız. 200 bin nüfus aşmış Darıca’nın biz hep iyi bir hizmet almasını ve belediye hizmetlerinden memnun olmasını isteriz. Ben Darıca doğumlu bir siyasetçi olduğum için Darıca’nın geçmişini iyi biliyorum. 16 km sahil şeridi olan bir Darıca’nın huzurlu bir kent olmasını isterim.

VATANDAŞ KARŞILIĞINI VERECEK

Bu kentte son 25 yıldır CHP kenti yönetmekten uzak. 25 yıldır aynı çizgi bu kenti yönetiyor. Bizim kişilerin halleri, durumları ve insanlığı ile hiçbir sıkıntımız yok. Eleştirilerimiz hep yapıcıdır. Önümüzdeki yerel seçimde bu kenti biz yöneteceğiz. Meclis arkadaşlarımız olumlu bir siyaset yapıyorlar. Ortamı germeden halkın sorunlarını anlatan bir muhalefet görüşü ile birlikteyiz. Ancak eksik görülen işlerin de anlatılmasından kimsenin darılmaması gerekir. Mart ayında yapılan seçimlerde vatandaş karşılığını verecek.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.