“Törk ders zilini çaldı!”

Darıca 17.03.2019 - 11:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“Törk ders zilini çaldı!”

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, Darıca Hacı İsmail Çopur Bilgievi’ni ziyaret ederek ders zilini çaldı. Öğrenci velileri ve kursiyerlerden yoğun ilgi gören Törk’ün kadın ve çocuklara yönelik projeleri büyük beğeni topladı.

31 Mart yerel seçimlerine 15 gün kala dur durak bilmeden çalışmalarına ara vermeyen CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk ve eşi Esra Törk Darıca Hacı İsmail Çopur Bilgievi’ni ziyaret etti. Bilgievinde öğrenim gören öğrencilerin velileri ve takı tasarım kursu öğrencileri ile buluşan Törk, kadınların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Ziyarette kadın ve çocuklara yönelik projelerinden bahseden Törk, “Darıca’da 30 yaş altında 100 bin gencimiz var biz gencin üretmesini ve sosyal hayata katılmasını istiyoruz. Gençlik merkezlerimiz ile ilgi alanlarında destek gören, geçine güvenen ve inanan bir yönetim anlayışı ile Darıca’nın eğitim ve kültür alanında ilerlemesini sağlayacağız.  24 SAAT YAŞAYAN DARICA Kentin 24 saat yaşadığı, Darıca’yı hayal ediyoruz. Darıca’nın övüneceği bir proje olması lazım. Darıca’da yaşayan 42 bin öğrencimiz için bir vizyon kütüphane ve öğrenci yurdu projemiz var. 700 öğrencili öğrenci yurdumuz ile üniversite öğrencilerini Darıca’nın sosyal hayatına katacağız. Kütüphane ve öğrenci yurdu ile Darıca bir üniversite kenti olacak. Her mahalleye çocuk kreşi projemiz ile çalışan annelerimizi özel kreş yükünden kurtaracak, ev hanımı olan annelerimizi ise yine her mahallede yapacağımız kadın merkezlerimiz ile sosyal hayata katacağız. TÖRK MİNİKLERİ DE DİNLEDİ Kadın merkezlerimizde eğitim alan annelerimiz, burada öğrendikleri ile ‘Hanımeli Pazarı’nda kendi mutfak masraflarını karşılayabilecekler” diye konuştu. Bilgievinde teneffüse çıkan miniklerin de yoğun ilgisi ile karşılaşan Törk, minik öğrencilerin de sorun ve taleplerini dinledi. Miniklerin ‘Yakup Abisi’ olan Törk, çocuklarla tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi. Ders vakti geldiğinde ders zilini çalan Törk, çocukları derslerine uğurladı. Ziyarette takı tasarım kursu öğrencilerinin el emeği takılarını da inceleyen ve takı tasarım kursu hakkında bilgi alan Törk, kadınlara başarılar diledi. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.
CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, Darıca Hacı İsmail Çopur Bilgievi’ni ziyaret ederek ders zilini çaldı. Öğrenci velileri ve kursiyerlerden yoğun ilgi gören Törk’ün kadın ve çocuklara yönelik projeleri büyük beğeni topladı.

31 Mart yerel seçimlerine 15 gün kala dur durak bilmeden çalışmalarına ara vermeyen CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk ve eşi Esra Törk Darıca Hacı İsmail Çopur Bilgievi’ni ziyaret etti. Bilgievinde öğrenim gören öğrencilerin velileri ve takı tasarım kursu öğrencileri ile buluşan Törk, kadınların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Ziyarette kadın ve çocuklara yönelik projelerinden bahseden Törk, “Darıca’da 30 yaş altında 100 bin gencimiz var biz gencin üretmesini ve sosyal hayata katılmasını istiyoruz. Gençlik merkezlerimiz ile ilgi alanlarında destek gören, geçine güvenen ve inanan bir yönetim anlayışı ile Darıca’nın eğitim ve kültür alanında ilerlemesini sağlayacağız. 

24 SAAT YAŞAYAN DARICA

Kentin 24 saat yaşadığı, Darıca’yı hayal ediyoruz. Darıca’nın övüneceği bir proje olması lazım. Darıca’da yaşayan 42 bin öğrencimiz için bir vizyon kütüphane ve öğrenci yurdu projemiz var. 700 öğrencili öğrenci yurdumuz ile üniversite öğrencilerini Darıca’nın sosyal hayatına katacağız. Kütüphane ve öğrenci yurdu ile Darıca bir üniversite kenti olacak. Her mahalleye çocuk kreşi projemiz ile çalışan annelerimizi özel kreş yükünden kurtaracak, ev hanımı olan annelerimizi ise yine her mahallede yapacağımız kadın merkezlerimiz ile sosyal hayata katacağız.

TÖRK MİNİKLERİ DE DİNLEDİ

Kadın merkezlerimizde eğitim alan annelerimiz, burada öğrendikleri ile ‘Hanımeli Pazarı’nda kendi mutfak masraflarını karşılayabilecekler” diye konuştu. Bilgievinde teneffüse çıkan miniklerin de yoğun ilgisi ile karşılaşan Törk, minik öğrencilerin de sorun ve taleplerini dinledi. Miniklerin ‘Yakup Abisi’ olan Törk, çocuklarla tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi. Ders vakti geldiğinde ders zilini çalan Törk, çocukları derslerine uğurladı. Ziyarette takı tasarım kursu öğrencilerinin el emeği takılarını da inceleyen ve takı tasarım kursu hakkında bilgi alan Törk, kadınlara başarılar diledi. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.