Törk,"Gerekeni Yapacağım"

Darıca 31.07.2017 - 12:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Törk,"Gerekeni Yapacağım"

Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk kongre sürecine ilişkin gazetemize değerlendirmede bulundu. Gerekeni yapacağım Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk gerek delege listesi gerekse yeni dönem yönetim kuruluna ilişkin yaptığı değerlendirmede “Biz bir aileyiz. Yaşım genç olabilir ama ben bu ailenin mevcut konuda aile reisiyim. Bir aile reisi sorumluluğu içinde yapılması gereken neyse onu yapacağım.” dedi. DARICA İSTEDİĞİM DÜZEYE GELDİ Törk açıklamalarında şu sözlere yer verdi. “Partimizin genel yapısı açısından demokrasinin uygulanması ve çok seslilik hassas unsurlarımız. Ancak bu durum bazen partimiz içinde kırgınlıklar, farklı düşünce kitleleri oluşturmuş olabilir. Allaha şükürler olsun ki Darıca’da durum artık bu konumdan uzaklaştı. Uyumlu, uzlaşıcı özellikte bir parti yapımız var. Partimizin eskileri de yenileri de birbirlerine destek veren ve saygı ölçüsünde siyaset yapan konumdalar. Bu beni çok mutlu ediyor. İlçe başkanı olduğum süre içinde ki çalışmalarımız ve yakaladığımız heyecana parti içinde herkes ortak oldu. Herkes anladı ki birlikte hareket ettiğimizde başarıya ulaşmamız kaçınılmaz olacaktır.” dedi. REFERANDUM EN BÜYÜK ÖRNEĞİDİR Törk, “Referandum seçimleri öncesinde partimizin tüm kanatlarında yer alan meclis üyelerimiz, eski yöneticilerimiz, eski ilçe başkanlarımız ve oluşturduğumuz mahalle yönetimler büyük bir özveri ile çalıştılar. Buna mevcut yönetimimizde katkı sağlayınca referandumda Darıca’da 7 mahallede birinci olduk. Ben Darıca’da referandumu kaybetmiş olarak görmüyorum. Bu sonuçlar 2019 yılında yapılacak seçimler adına bize büyük moral verdi. Tamamı bizim oyumuz olmasa da yüzde 19’lardan yüzde 40’ların üstüne çıkan bu tabloda başrol Cumhuriyet Halk Partisi’nindir.”dedi. BEN AİLE REİSİYİM Cumhuriyet Halk Partisi Darıca örgütünü bir bütün ve aile olarak gördüğünü ile başkanı olarakta kendisini aile reisi olarak tanımlayan Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk, “Bir aile reisinin gerekliliği neyse olnu yapacağım. Ortaya çıkan delege listesinde partimizin geçmişten bugüne dek emek veren her kesiminden isimler olacak. Eleştiri yada tartışma gerektirmeyen bir liste ortaya çıkması için gereken her şeyi yapacağım.  Ardından yeni dönem için oluşturulacak yönetim kurulunda yer alan isimlerde partimizin kabul gördüğü, tartışma ortamları yaratmayacak bir tabloda olacak. Ayrı kutupların oluşmasına izin vermeyeceğim. Küskünlük müş, kırgınlık mı hiçbir olumsuz duygu ve tavrın oluşmasına müsaade etmeyeceğim gibi oluştuğunda da anında sorunu çözen bir tavırla olaylara yaklaşacağım. Benim hakkımda hangi düşünce olursa olsun benim tavrım yine bir aile büyüğü edasında olgunlukla kişilere yaklaşacağım. Altını çizmek isterim. Biz Darıca’da yerel seçimi kazanacağpız. Bakın kazanmak istiyoruz demiyorum. Kazanacağız diyorum. Ama bu kadar iddialı konuçmanın da bir gerekliliği vardır. Gereken neyse yapacağım.”dedi. Haber: Adnan Ayvaz

Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk kongre sürecine ilişkin gazetemize değerlendirmede bulundu.

Gerekeni yapacağım

Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk gerek delege listesi gerekse yeni dönem yönetim kuruluna ilişkin yaptığı değerlendirmede “Biz bir aileyiz. Yaşım genç olabilir ama ben bu ailenin mevcut konuda aile reisiyim. Bir aile reisi sorumluluğu içinde yapılması gereken neyse onu yapacağım.” dedi.

DARICA İSTEDİĞİM DÜZEYE GELDİ

Törk açıklamalarında şu sözlere yer verdi. “Partimizin genel yapısı açısından demokrasinin uygulanması ve çok seslilik hassas unsurlarımız. Ancak bu durum bazen partimiz içinde kırgınlıklar, farklı düşünce kitleleri oluşturmuş olabilir. Allaha şükürler olsun ki Darıca’da durum artık bu konumdan uzaklaştı. Uyumlu, uzlaşıcı özellikte bir parti yapımız var. Partimizin eskileri de yenileri de birbirlerine destek veren ve saygı ölçüsünde siyaset yapan konumdalar. Bu beni çok mutlu ediyor. İlçe başkanı olduğum süre içinde ki çalışmalarımız ve yakaladığımız heyecana parti içinde herkes ortak oldu. Herkes anladı ki birlikte hareket ettiğimizde başarıya ulaşmamız kaçınılmaz olacaktır.” dedi.

REFERANDUM EN BÜYÜK ÖRNEĞİDİR

Törk, “Referandum seçimleri öncesinde partimizin tüm kanatlarında yer alan meclis üyelerimiz, eski yöneticilerimiz, eski ilçe başkanlarımız ve oluşturduğumuz mahalle yönetimler büyük bir özveri ile çalıştılar. Buna mevcut yönetimimizde katkı sağlayınca referandumda Darıca’da 7 mahallede birinci olduk. Ben Darıca’da referandumu kaybetmiş olarak görmüyorum. Bu sonuçlar 2019 yılında yapılacak seçimler adına bize büyük moral verdi. Tamamı bizim oyumuz olmasa da yüzde 19’lardan yüzde 40’ların üstüne çıkan bu tabloda başrol Cumhuriyet Halk Partisi’nindir.”dedi.

BEN AİLE REİSİYİM

Cumhuriyet Halk Partisi Darıca örgütünü bir bütün ve aile olarak gördüğünü ile başkanı olarakta kendisini aile reisi olarak tanımlayan Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk, “Bir aile reisinin gerekliliği neyse olnu yapacağım. Ortaya çıkan delege listesinde partimizin geçmişten bugüne dek emek veren her kesiminden isimler olacak. Eleştiri yada tartışma gerektirmeyen bir liste ortaya çıkması için gereken her şeyi yapacağım.  Ardından yeni dönem için oluşturulacak yönetim kurulunda yer alan isimlerde partimizin kabul gördüğü, tartışma ortamları yaratmayacak bir tabloda olacak. Ayrı kutupların oluşmasına izin vermeyeceğim. Küskünlük müş, kırgınlık mı hiçbir olumsuz duygu ve tavrın oluşmasına müsaade etmeyeceğim gibi oluştuğunda da anında sorunu çözen bir tavırla olaylara yaklaşacağım. Benim hakkımda hangi düşünce olursa olsun benim tavrım yine bir aile büyüğü edasında olgunlukla kişilere yaklaşacağım. Altını çizmek isterim. Biz Darıca’da yerel seçimi kazanacağpız. Bakın kazanmak istiyoruz demiyorum. Kazanacağız diyorum. Ama bu kadar iddialı konuçmanın da bir gerekliliği vardır. Gereken neyse yapacağım.”dedi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.