Törk hakkında konuşulanları değerlendirdi

Darıca 24.12.2018 - 13:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Törk hakkında konuşulanları değerlendirdi

Darıca CHP Belediye Başkan Adayı Yakup Törk seçim çalışmalarına tüm hızı ile devam ederken ilçe halknın kendisi hakkında yaptığı yorumlardan dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti.

Partisinin adayı olarak 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak seçimlerde ilk sahalara inen isim olan Yakup Törk, ev ve esnaf ziyaretlerine, düğün, sünnet, esnaf açılışı ve cenaze gibi cemiyet toplantılarına yoğun bir şekilde devam ettiğini aktardı. Gittiği bu toplumsal kitleler içinde kendisine yönelik teveccühlerden mutlu olduğunu ve seçimi kazanmak üzere büyük motivasyon oluşturduğunu ifade eden Darıca CHP Belediye Başkan Adayı Törk, "İçinde olmadığım ortamlarda da şahsım için belediye başkanlığına yakıştırıldığım, farklı partilerde siyaset yapan isimlerin dahi şahsıma destek vereceği yönündeki sözleri kulağıma geliyor. Bu da beni çok memnun ediyor. Hangi siyasi parti içinde olursa olsun, geçmişte hangi partiye oy vermiş olurlarsa olsunlar, CHP'li olmadıklarını ancak Yakup Törk'e bu yerel seçimde oy vereceklerini ifade eden kesimlere teveccühlerinden dolayı teşekkür ederim. 31 Mart akşamı Darıca'yı Darıca Halkının yöneteceği bir değişim olacağına şimdi daha çok inanıyorum."dedi. Haber: Adnan Ayvaz
Darıca CHP Belediye Başkan Adayı Yakup Törk seçim çalışmalarına tüm hızı ile devam ederken ilçe halknın kendisi hakkında yaptığı yorumlardan dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti.

Partisinin adayı olarak 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak seçimlerde ilk sahalara inen isim olan Yakup Törk, ev ve esnaf ziyaretlerine, düğün, sünnet, esnaf açılışı ve cenaze gibi cemiyet toplantılarına yoğun bir şekilde devam ettiğini aktardı. Gittiği bu toplumsal kitleler içinde kendisine yönelik teveccühlerden mutlu olduğunu ve seçimi kazanmak üzere büyük motivasyon oluşturduğunu ifade eden Darıca CHP Belediye Başkan Adayı Törk, "İçinde olmadığım ortamlarda da şahsım için belediye başkanlığına yakıştırıldığım, farklı partilerde siyaset yapan isimlerin dahi şahsıma destek vereceği yönündeki sözleri kulağıma geliyor. Bu da beni çok memnun ediyor. Hangi siyasi parti içinde olursa olsun, geçmişte hangi partiye oy vermiş olurlarsa olsunlar, CHP'li olmadıklarını ancak Yakup Törk'e bu yerel seçimde oy vereceklerini ifade eden kesimlere teveccühlerinden dolayı teşekkür ederim. 31 Mart akşamı Darıca'yı Darıca Halkının yöneteceği bir değişim olacağına şimdi daha çok inanıyorum."dedi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.