Törk Hastanede

Darıca 25.02.2016 - 12:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Törk Hastanede

Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte önce Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Hikmet Yaşar’ı ziyaret etti ardından da hastaların durumu hakkında bilgi aldı

Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk Başhekim Hikmet Yaşar’a yönelik yaptığı ziyaret esnasında, “İlçemizde işini iyi yapan bürokratlarımıza memnuniyetimizi dile getirmek aksaklığın yaşadığı dairelerde ise eleştirileri yöneltmek adına ziyaret turu başlattık. Bunun ilkini Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Hikmet Yaşar’a yönelik gerçekleştirdik. Kendisi gerçekten bir devlet hastanesi statüsündeki kurumu özel bir noktaya taşımıştır. Kendisini başarılı buluyoruz.”dedi. Başhekim Hikmet Yaşar ise hastane hakkında CHP Yönetimine bilgilendirme yaparken ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getirdi. HASTALARI DA ZİYARET ETTİLER Başhekim Hikmet Yaşar’ın ardından hastanede tedavi sürecinde istirahat eden hastalara yönelikte bir ziyaret programı uygulayan Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk ve Yönetimi, hem geçmiş olsun dileklerini yöneltti hem de tedavi noktasında üstlerine düşen bir konuı olup olmadığını sordu. Hastalar ve yakınları ziyaretten dolayı Yakup Törk ve Yönetimine teşekkürlerini ilettiler.
Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte önce Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Hikmet Yaşar’ı ziyaret etti ardından da hastaların durumu hakkında bilgi aldı

Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk Başhekim Hikmet Yaşar’a yönelik yaptığı ziyaret esnasında, “İlçemizde işini iyi yapan bürokratlarımıza memnuniyetimizi dile getirmek aksaklığın yaşadığı dairelerde ise eleştirileri yöneltmek adına ziyaret turu başlattık. Bunun ilkini Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Hikmet Yaşar’a yönelik gerçekleştirdik. Kendisi gerçekten bir devlet hastanesi statüsündeki kurumu özel bir noktaya taşımıştır. Kendisini başarılı buluyoruz.”dedi. Başhekim Hikmet Yaşar ise hastane hakkında CHP Yönetimine bilgilendirme yaparken ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.

HASTALARI DA ZİYARET ETTİLER

Başhekim Hikmet Yaşar’ın ardından hastanede tedavi sürecinde istirahat eden hastalara yönelikte bir ziyaret programı uygulayan Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk ve Yönetimi, hem geçmiş olsun dileklerini yöneltti hem de tedavi noktasında üstlerine düşen bir konuı olup olmadığını sordu. Hastalar ve yakınları ziyaretten dolayı Yakup Törk ve Yönetimine teşekkürlerini ilettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.