Törk herkesi çalıştıracak

Darıca 11.02.2016 - 12:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Törk herkesi çalıştıracak

Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk eski ilçe başkanları ile yaptığı toplantı ile ilgili değerlendirme yaptı.

CHP İlçe Başkanı Törk, “Bugüne kadar Darıca’da belde ve ilçe başkanlığı yapan çok değerli büyüklerimizi bir araya getirdik. Toplantıdan çok önemli sonuçlar aldık. Toplantıdan ziyade bu isimleri bir araya getirmeyi dahi bir başarı olarak değerlendiriyorum.”dedi. Erhan Soyak ve Hüseyin Özdinçer’in şehir dışında olduğu Hüseyin Koca’nın da bir yakının hasta olması nedeniyle katılamadığı diğer ilçe başkanlarının eksiksiz katıldığı toplantıda ileriye dönük çok önemli kararlar alındığını da ifade etti. SOYAK’IN EKİBİ İLE DE ÇALIŞACAK Son kongrede Erhan Soyak ile yarışan ve İlçe Başkanı olrak kongre yarışını kazanan Yakup Törk, “Erhan Soyak bu partiyi yönetmek adına 17 ismi listesine yazdı. Hepsi birbirinden değerli ve potansiyeli olan isimler. Seçimi kaybettiler diye onların donanımlarını bir kenara koyma niyetinde değilim. Erhan Soyak’ın listesindeki isimler ile kendi yönetim kurulu listemdeki isimleri bir araya getirerek yönetim kurulu toplantılarına start vereceğim. Bu partide hiç kimsenin dışarıda kalma lüksü de yok ötekileştirme politikasını uygulama şımarıklığımız da olamaz.”dedi. İL DE DESTEK VERECEK Eski partilileri bir raya getirerek çalışmalara dahil edilme noktasında Kocaeli CHP İl Başkanlığı’nın da geliştirdiği bir proje olduğunu belirten Törk, “Partimize hizmet etmiş, partinin kaniat önderleri arasında yer alan bir çok isim var. Onları bir raya getireceğiz. Çalışmalarımıza tekrar dahil olacaklar.dedi. Törk ayrıca Darıca’nın bir çok mahallesinde partimize oy veren ancak partiye üye olmamış vatandaşlarımız var. Onları tespit ederek partimize üye olarak katacağız. Sokak temsilcileri birimimizi en aktif hale getireceğiz.”dedi. “Eski ilçe başkanlarımızı sokakta çalıştıracak değiliz.” Diyen Törk, “Onlar hala CHP’liler üzerinde etkili isimler. Onların ağzından çıkacak sözlere bakan vatandaşlarımız var. Eski ilçe başkanlarımızı sandıkta arazide çalıştıracak değiliz. Ancak onların kaniat öderliğine saygı duyan ve yönlenen vatandaşlarımız için eski ilçe başkanlarımızda ilçe yönetiminin odak merkezinde olmalıdır. Bunu sağlayacağız.”dedi.
Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk eski ilçe başkanları ile yaptığı toplantı ile ilgili değerlendirme yaptı.

CHP İlçe Başkanı Törk, “Bugüne kadar Darıca’da belde ve ilçe başkanlığı yapan çok değerli büyüklerimizi bir araya getirdik. Toplantıdan çok önemli sonuçlar aldık. Toplantıdan ziyade bu isimleri bir araya getirmeyi dahi bir başarı olarak değerlendiriyorum.”dedi. Erhan Soyak ve Hüseyin Özdinçer’in şehir dışında olduğu Hüseyin Koca’nın da bir yakının hasta olması nedeniyle katılamadığı diğer ilçe başkanlarının eksiksiz katıldığı toplantıda ileriye dönük çok önemli kararlar alındığını da ifade etti.

SOYAK’IN EKİBİ İLE DE ÇALIŞACAK

Son kongrede Erhan Soyak ile yarışan ve İlçe Başkanı olrak kongre yarışını kazanan Yakup Törk, “Erhan Soyak bu partiyi yönetmek adına 17 ismi listesine yazdı. Hepsi birbirinden değerli ve potansiyeli olan isimler. Seçimi kaybettiler diye onların donanımlarını bir kenara koyma niyetinde değilim. Erhan Soyak’ın listesindeki isimler ile kendi yönetim kurulu listemdeki isimleri bir araya getirerek yönetim kurulu toplantılarına start vereceğim. Bu partide hiç kimsenin dışarıda kalma lüksü de yok ötekileştirme politikasını uygulama şımarıklığımız da olamaz.”dedi.

İL DE DESTEK VERECEK

Eski partilileri bir raya getirerek çalışmalara dahil edilme noktasında Kocaeli CHP İl Başkanlığı’nın da geliştirdiği bir proje olduğunu belirten Törk, “Partimize hizmet etmiş, partinin kaniat önderleri arasında yer alan bir çok isim var. Onları bir raya getireceğiz. Çalışmalarımıza tekrar dahil olacaklar.dedi. Törk ayrıca Darıca’nın bir çok mahallesinde partimize oy veren ancak partiye üye olmamış vatandaşlarımız var. Onları tespit ederek partimize üye olarak katacağız. Sokak temsilcileri birimimizi en aktif hale getireceğiz.”dedi. “Eski ilçe başkanlarımızı sokakta çalıştıracak değiliz.” Diyen Törk, “Onlar hala CHP’liler üzerinde etkili isimler. Onların ağzından çıkacak sözlere bakan vatandaşlarımız var. Eski ilçe başkanlarımızı sandıkta arazide çalıştıracak değiliz. Ancak onların kaniat öderliğine saygı duyan ve yönlenen vatandaşlarımız için eski ilçe başkanlarımızda ilçe yönetiminin odak merkezinde olmalıdır. Bunu sağlayacağız.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.