19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

TÖRK İLE DEVAM

Darıca 14.08.2017 - 15:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

TÖRK İLE DEVAM

CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, güçlü bir ilçe kongresi yapmak için eski ilçe başkanları ile bir araya geldiklerini ifade ederek, “Herkesin içinde olduğu bir yapı ile bu kongre sürecimi tamamlayacağız.” Dedi. CHP’de devam eden kongre süreci ile birlikte CHP kulisleri hareketlenmeye başladı. CHP’nin en başarılı ve en çalışkan ilçe başkanı profili çizen Darıca ilçe başkanı Yakup Törk başlayan kongre süreci ile birlikte birlik ve bütünlük sağlamak için eski ilçe başkanları ile bir yemekte bir araya geldi. Gerçekleşen toplantıyla ilgili olarak bilgi veren CHP’li Törk, “Bilindiği üzere ilçe kongre süreci başladı. CHP Darıca ilçe örgütü olarak bu kongrede birlik, bütünlük sağlamak için eski ilçe başkanları ile geçtiğimiz Perşembe akşamı benim davetim üzerine bir yemekte bir araya geldik.  HERKES TÖRK İLE DEVAM EDİLSİN DİYOR Davete tüm eski ilçe başkanlarımız katıldı. Toplantıda herkesin kongre ile ilgili olarak fikir, öneri ve görüşleri alındı. Güçlü bir kongre yapmak için bir fikir birliği yaptık. Herkesin içinde olduğu bir yapı ile bu kongre sürecini tamamlayacağız. İlçe başkanlığı için bir isim telaffuz edilmedi. Ancak bizlerin görevimize devam etme yönünde bir teveccüh oldu. Bizler de örgütümüzün bizlere vereceği her görevi yerine getireceğimizi ifade ettik. Delege seçimlerini 10 Eylül Pazar günü yapacağız. Darıca’nın 14 mahallesindeki tüm delege seçimlerini 5 merkezi noktada gerçekleştireceğiz.” dedi. DARICA’DA BİRLİK VE BERABERLİK KURULDU Törk açıklamalarında şu sözlere yer verdi. “Partimizin genel yapısı açısından demokrasinin uygulanması ve çok seslilik hassas unsurlarımız. Ancak bu durum bazen partimiz içinde kırgınlıklar, farklı düşünce kitleleri oluşturmuş olabilir. Allaha şükürler olsun ki Darıca’da durum artık bu konumdan uzaklaştı. Uyumlu, uzlaşıcı özellikte bir parti yapımız var. Partimizin eskileri de yenileri de birbirlerine destek veren ve saygı ölçüsünde siyaset yapan konumdalar. Bu beni çok mutlu ediyor. İlçe başkanı olduğum süre içinde ki çalışmalarımız ve yakaladığımız heyecana parti içinde herkes ortak oldu. Herkes anladı ki birlikte hareket ettiğimizde başarıya ulaşmamız kaçınılmaz olacaktır.” dedi.  

CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, güçlü bir ilçe kongresi yapmak için eski ilçe başkanları ile bir araya geldiklerini ifade ederek, “Herkesin içinde olduğu bir yapı ile bu kongre sürecimi tamamlayacağız.” Dedi.

CHP’de devam eden kongre süreci ile birlikte CHP kulisleri hareketlenmeye başladı. CHP’nin en başarılı ve en çalışkan ilçe başkanı profili çizen Darıca ilçe başkanı Yakup Törk başlayan kongre süreci ile birlikte birlik ve bütünlük sağlamak için eski ilçe başkanları ile bir yemekte bir araya geldi. Gerçekleşen toplantıyla ilgili olarak bilgi veren CHP’li Törk, “Bilindiği üzere ilçe kongre süreci başladı. CHP Darıca ilçe örgütü olarak bu kongrede birlik, bütünlük sağlamak için eski ilçe başkanları ile geçtiğimiz Perşembe akşamı benim davetim üzerine bir yemekte bir araya geldik.

 HERKES TÖRK İLE DEVAM EDİLSİN DİYOR

Davete tüm eski ilçe başkanlarımız katıldı. Toplantıda herkesin kongre ile ilgili olarak fikir, öneri ve görüşleri alındı. Güçlü bir kongre yapmak için bir fikir birliği yaptık. Herkesin içinde olduğu bir yapı ile bu kongre sürecini tamamlayacağız. İlçe başkanlığı için bir isim telaffuz edilmedi. Ancak bizlerin görevimize devam etme yönünde bir teveccüh oldu. Bizler de örgütümüzün bizlere vereceği her görevi yerine getireceğimizi ifade ettik. Delege seçimlerini 10 Eylül Pazar günü yapacağız. Darıca’nın 14 mahallesindeki tüm delege seçimlerini 5 merkezi noktada gerçekleştireceğiz.” dedi.

DARICA’DA BİRLİK VE BERABERLİK KURULDU

Törk açıklamalarında şu sözlere yer verdi. “Partimizin genel yapısı açısından demokrasinin uygulanması ve çok seslilik hassas unsurlarımız. Ancak bu durum bazen partimiz içinde kırgınlıklar, farklı düşünce kitleleri oluşturmuş olabilir. Allaha şükürler olsun ki Darıca’da durum artık bu konumdan uzaklaştı. Uyumlu, uzlaşıcı özellikte bir parti yapımız var. Partimizin eskileri de yenileri de birbirlerine destek veren ve saygı ölçüsünde siyaset yapan konumdalar. Bu beni çok mutlu ediyor. İlçe başkanı olduğum süre içinde ki çalışmalarımız ve yakaladığımız heyecana parti içinde herkes ortak oldu. Herkes anladı ki birlikte hareket ettiğimizde başarıya ulaşmamız kaçınılmaz olacaktır.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.