Törk Kadınları Topladı

Darıca 17.02.2017 - 14:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Törk Kadınları Topladı

Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk'ün başkanlık ettiği toplantıda Kadın Kolları Başkanı Nurcan Çağlar ve Yönetimi, Mahalle Kadın Kolları Başkanları ve SKM Başkanı Kadir Işık yer alıyor.

Bugün saat 14.00'da başlayan toplantı henüz devam ederken toplantının en önemli konu başlığı partide görev alan ve almak isteyen kadınların Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığı tarafından plan ve programa dahil edilmesi. Ayrıca henüz SKM Tanıtımının yapılmadığı Darıca CHP İlçe Başkanlığı'nda İlçe Sekreteri aynı zamanda SKM Başkanı Kadir Işık ve Yönetiminin kamuoyunda tanıtılmasına ilişkin planlama da bu toplantının gündem maddeleri arasında yer alıyor. Mahallelerde vatandaşların referandumda Neden Hayır denilmesi gerektiğine ilişkin eğitim toplantıları ile ilgili programda yine şu anda devam eden toplantı içerikleri arasında yer alıyor. Haber: Adnan Ayvaz
Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk'ün başkanlık ettiği toplantıda Kadın Kolları Başkanı Nurcan Çağlar ve Yönetimi, Mahalle Kadın Kolları Başkanları ve SKM Başkanı Kadir Işık yer alıyor.

Bugün saat 14.00'da başlayan toplantı henüz devam ederken toplantının en önemli konu başlığı partide görev alan ve almak isteyen kadınların Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığı tarafından plan ve programa dahil edilmesi. Ayrıca henüz SKM Tanıtımının yapılmadığı Darıca CHP İlçe Başkanlığı'nda İlçe Sekreteri aynı zamanda SKM Başkanı Kadir Işık ve Yönetiminin kamuoyunda tanıtılmasına ilişkin planlama da bu toplantının gündem maddeleri arasında yer alıyor. Mahallelerde vatandaşların referandumda Neden Hayır denilmesi gerektiğine ilişkin eğitim toplantıları ile ilgili programda yine şu anda devam eden toplantı içerikleri arasında yer alıyor.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.