Törk Kadınları ve Mahalleleri Düşünüyor

Darıca 22.12.2017 - 14:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Törk Kadınları ve Mahalleleri Düşünüyor

CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, mahalle temsilcilerinin yönetimini atamak ve mahallelerde uygulanacak programların hayata geçirilmesi için partili kadınların haftasonu yapılacak olan kongresini bekliyor.

24 Aralık 2017 Pazar günü gerçekleşecek olan Darıca CHP İlçe Kadın Kolları Kongresi’nin ardından ilçe başkanlığının planlamaları da hayata geçecek. Geçtiğimiz ay gerçekleşen kongrenin ardından yeni dönem yönetimine tekrar başkan olan Yakup Törk , ilk döneminde ilçe deki mahallelere açtığı temsilciliklerinin yönetimlerini atayacak. Mahalle Başkanları isimlerinin ve yönetimlerinin belirlenmesi ile yüksek performansta bir yoğunluk yaşamayı planlayan Törk ve ekibi özellikle mahallelerde ki çalışma programlarına özel bir önem verdi. 6 AYLIK PROGRAMLAR BELİRLENDİ Yeni dönem yönetiminin belirlendiği kongrenin ardından icra kurulunu da oluşturan İlçe Başkanı Törk, yürütme kurulu üyeleri ile birlikte yılın ilk yarısının programını da yaptı. 6 ay sonra hayata geçecek olan programların şimdiden belirlendiği planlamalar da en büyük ağırlığı mahalle çalışmaları oluşturuyor. Tüm planlamaların ve yapılan programların uygulanması için hafta sonu ilçe kadın kolları başkanı ve yönetiminin ortaya çıkacağı kongre sürecini bekleyen Törk’ün oluşturduğu progrqamlar arasında önceki dönem olduğu gibi, eğitim, sağlık, sosyal ve kültürel, dini ve milli günlere ait kutlama etkinliklerinin yanısıra saha çalışmaları ağırlıklı olacak. 
CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, mahalle temsilcilerinin yönetimini atamak ve mahallelerde uygulanacak programların hayata geçirilmesi için partili kadınların haftasonu yapılacak olan kongresini bekliyor.

24 Aralık 2017 Pazar günü gerçekleşecek olan Darıca CHP İlçe Kadın Kolları Kongresi’nin ardından ilçe başkanlığının planlamaları da hayata geçecek. Geçtiğimiz ay gerçekleşen kongrenin ardından yeni dönem yönetimine tekrar başkan olan Yakup Törk , ilk döneminde ilçe deki mahallelere açtığı temsilciliklerinin yönetimlerini atayacak. Mahalle Başkanları isimlerinin ve yönetimlerinin belirlenmesi ile yüksek performansta bir yoğunluk yaşamayı planlayan Törk ve ekibi özellikle mahallelerde ki çalışma programlarına özel bir önem verdi.

6 AYLIK PROGRAMLAR BELİRLENDİ

Yeni dönem yönetiminin belirlendiği kongrenin ardından icra kurulunu da oluşturan İlçe Başkanı Törk, yürütme kurulu üyeleri ile birlikte yılın ilk yarısının programını da yaptı. 6 ay sonra hayata geçecek olan programların şimdiden belirlendiği planlamalar da en büyük ağırlığı mahalle çalışmaları oluşturuyor. Tüm planlamaların ve yapılan programların uygulanması için hafta sonu ilçe kadın kolları başkanı ve yönetiminin ortaya çıkacağı kongre sürecini bekleyen Törk’ün oluşturduğu progrqamlar arasında önceki dönem olduğu gibi, eğitim, sağlık, sosyal ve kültürel, dini ve milli günlere ait kutlama etkinliklerinin yanısıra saha çalışmaları ağırlıklı olacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.