19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Törk kadınlarla buluşacak

Darıca 14.02.2019 - 12:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Törk kadınlarla buluşacak

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, 31 Mart yerel seçimini kadınlarla birlikte kazanacaklarını söyleyerek tüm Darıcalı kadınları ‘Kadın Buluşması’na davet etti.

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, büyük gençlik buluşmasının ardından şimdi de kadın buluşması için kollarını sıvadı. Seçimleri kadınların desteği ile kazanacaklarını her daim ifade eden Törk, “31 Mart yerel seçimleri Darıca’nın, çocuklarımızın ve kadınlarımızın kaderini belirleyecek. Kadınlarımızın desteği ile Darıca’da artık farklı bir yönetim anlayışı olacak. İktidarı bize kadınlarımız getirecek. Elimden gelen tüm mücadeleyi son ana kadar vereceğime söz veriyorum. BİZİM İÇİN GURUR Kadınlarımızın sosyalleşmesi için her türlü projeyi yapacağız. Biz istiyoruz ki kadın evden çıksın, kadın üretsin. Özellikle kadınlarımıza sosyal ve sportif alanda her hizmeti sunacağız. Kadınların Darıca’da her alanda aktif olduğu bir yönetim anlayışına sahip olacağız. Kadının elinin değdiği her yer kıymetleniyor. Kadının var olduğu her yer daha estetik, daha nezaketli hale geliyor. Bizim için en kıymetli işlerden bir tanesi, kadınlarımızın kendi alanlarında başarılı olması. Bu şehri kalkındırmamız için bize düşen ne varsa destek olmak istiyoruz. Darıca’nın değerini artıracak olan kadınlarla bir araya gelmek bizim için gurur” dedi. Törk, 17 Şubat Pazar günü saat 14.00’da Salon Grand Şato’da Darıcalı kadınlarla buluşacak.  
CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, 31 Mart yerel seçimini kadınlarla birlikte kazanacaklarını söyleyerek tüm Darıcalı kadınları ‘Kadın Buluşması’na davet etti.

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, büyük gençlik buluşmasının ardından şimdi de kadın buluşması için kollarını sıvadı. Seçimleri kadınların desteği ile kazanacaklarını her daim ifade eden Törk, “31 Mart yerel seçimleri Darıca’nın, çocuklarımızın ve kadınlarımızın kaderini belirleyecek. Kadınlarımızın desteği ile Darıca’da artık farklı bir yönetim anlayışı olacak. İktidarı bize kadınlarımız getirecek. Elimden gelen tüm mücadeleyi son ana kadar vereceğime söz veriyorum.

BİZİM İÇİN GURUR

Kadınlarımızın sosyalleşmesi için her türlü projeyi yapacağız. Biz istiyoruz ki kadın evden çıksın, kadın üretsin. Özellikle kadınlarımıza sosyal ve sportif alanda her hizmeti sunacağız. Kadınların Darıca’da her alanda aktif olduğu bir yönetim anlayışına sahip olacağız. Kadının elinin değdiği her yer kıymetleniyor. Kadının var olduğu her yer daha estetik, daha nezaketli hale geliyor. Bizim için en kıymetli işlerden bir tanesi, kadınlarımızın kendi alanlarında başarılı olması. Bu şehri kalkındırmamız için bize düşen ne varsa destek olmak istiyoruz. Darıca’nın değerini artıracak olan kadınlarla bir araya gelmek bizim için gurur” dedi. Törk, 17 Şubat Pazar günü saat 14.00’da Salon Grand Şato’da Darıcalı kadınlarla buluşacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.