Törk ordan oraya

Darıca 26.02.2016 - 09:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Törk ordan oraya

Göreve geldiği günden itibaren ilçe de önemli bir hareketlilik oluşturan Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk yine yoğun bir ziyaret programı uyguladı.

Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Hikmet Yaşar’ı ziyaret eden ve bir süre ilçe sağlığı işleyişi üzerine sohbet eden Törk bu ziyaretin ardından Darıca Müftüsü Muharrem Bilgiç’i ziyaret etti. İlçedeki camiler, engellilerin ve bayanların camilerde ibadet etme, camilerin fiziksel durumları üzerine uzun süre sohbet eden Bilgiç ve Törk ülkenin genel gündemine ilişkin yaşanan terör olaylarına da “İnşallah artık ülkemizi huzur hakim kılar” dediler. Bilgiç ziyaret sonrasında Yakup Törk ve yönetim kurulu üyelerine kitap hediye etti. KARAMAN’A İADE-İ ZİYARET Darıca İlçe Müfütüsü Muharrem Bilgiç’i ziyaret eden partililer daha sonra Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’a gittiler. İlçe kaymakamını makamında ziyaret eden Törk ve yönetimi, “Darıca Kaymakamımız ilçede önemli işler yapan başarılı bir bürokrat. Vatandaşla kendisine aracı koymayan, birebir sıkıntıları direk çözen bir anlayışa sahip. Memnuniyetimizi dile getirmek ayrıca kendisinin ziyaretine karşılık iade-i ziyarette bulunmak için bu programı uyguladık.”dedi. Kaymakam Karaman ise “Ülkede yaşanan terör olayları sonrası artık hepimizin bir olması lazım. Teröre karşı siyasetinde, mezhepinde, etnik kökeninde bir olarak mücadele vermemiz lazım. Huzur önemli. Önemli olan terörün sonlanması ise gerisi teferruattır.”dedi.  
Göreve geldiği günden itibaren ilçe de önemli bir hareketlilik oluşturan Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk yine yoğun bir ziyaret programı uyguladı.

Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Hikmet Yaşar’ı ziyaret eden ve bir süre ilçe sağlığı işleyişi üzerine sohbet eden Törk bu ziyaretin ardından Darıca Müftüsü Muharrem Bilgiç’i ziyaret etti. İlçedeki camiler, engellilerin ve bayanların camilerde ibadet etme, camilerin fiziksel durumları üzerine uzun süre sohbet eden Bilgiç ve Törk ülkenin genel gündemine ilişkin yaşanan terör olaylarına da “İnşallah artık ülkemizi huzur hakim kılar” dediler. Bilgiç ziyaret sonrasında Yakup Törk ve yönetim kurulu üyelerine kitap hediye etti.

KARAMAN’A İADE-İ ZİYARET

Darıca İlçe Müfütüsü Muharrem Bilgiç’i ziyaret eden partililer daha sonra Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’a gittiler. İlçe kaymakamını makamında ziyaret eden Törk ve yönetimi, “Darıca Kaymakamımız ilçede önemli işler yapan başarılı bir bürokrat. Vatandaşla kendisine aracı koymayan, birebir sıkıntıları direk çözen bir anlayışa sahip. Memnuniyetimizi dile getirmek ayrıca kendisinin ziyaretine karşılık iade-i ziyarette bulunmak için bu programı uyguladık.”dedi. Kaymakam Karaman ise “Ülkede yaşanan terör olayları sonrası artık hepimizin bir olması lazım. Teröre karşı siyasetinde, mezhepinde, etnik kökeninde bir olarak mücadele vermemiz lazım. Huzur önemli. Önemli olan terörün sonlanması ise gerisi teferruattır.”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.