TÖRK: “REFERANDUMA EN HAZIR İLÇEYİZ!”

Darıca 24.01.2017 - 09:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

TÖRK: “REFERANDUMA EN HAZIR İLÇEYİZ!”

CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk yapılacak referandum için, “Bu meseleye cumhuriyet, millet ve bayrak meselesi olarak görüyoruz. O nedenle herkese ve her kesime gideceğiz” dedi.

EN HAZIR İLÇEYİZ Anayasa taslağı için yapılacak referandumla ilgili olarak CHP’li Törk şunları söyledi: “CHP Darıca ilçe örgütü olarak referandum için kendimizi en hazır ilçe olarak görüyoruz. Çünkü mahalle temsilciliklerini kurduk. Bu mahalle temsilciliklerinin aktif olarak süreç içerisinde olmaları bizleri mutlu etti. 10 tane mahallede mahalle temsilciliklerinin çalışabilecekleri alanlar oluşturduk. 14 mahallenin 10’unda mahalle temsilciliklerimizi açtık. Bu temsilciliklerimizin açılışını önümüzdeki günlerde il başkanımız ve milletvekillerinin katılımı ile açılışlarını yapacağız. HERKESE GİDECEĞİZ Saha çalışmalarına da başladık. Dün Darıca’da 3 mahallede mahalle temsilciliklerimizle birlikte dernek ziyaretleri ve bir dizi ziyaretler yaptık. Bizler bu konuda hazırız. Şimdi çalışma yönetmeliğini belirlemeye çalışıyoruz. Bu meseleye cumhuriyet, millet ve bayrak meselesi olarak görüyoruz. O nedenle herkese ve her kesime gideceğiz.”  
CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk yapılacak referandum için, “Bu meseleye cumhuriyet, millet ve bayrak meselesi olarak görüyoruz. O nedenle herkese ve her kesime gideceğiz” dedi.

EN HAZIR İLÇEYİZ

Anayasa taslağı için yapılacak referandumla ilgili olarak CHP’li Törk şunları söyledi: “CHP Darıca ilçe örgütü olarak referandum için kendimizi en hazır ilçe olarak görüyoruz. Çünkü mahalle temsilciliklerini kurduk. Bu mahalle temsilciliklerinin aktif olarak süreç içerisinde olmaları bizleri mutlu etti. 10 tane mahallede mahalle temsilciliklerinin çalışabilecekleri alanlar oluşturduk. 14 mahallenin 10’unda mahalle temsilciliklerimizi açtık. Bu temsilciliklerimizin açılışını önümüzdeki günlerde il başkanımız ve milletvekillerinin katılımı ile açılışlarını yapacağız.

HERKESE GİDECEĞİZ

Saha çalışmalarına da başladık. Dün Darıca’da 3 mahallede mahalle temsilciliklerimizle birlikte dernek ziyaretleri ve bir dizi ziyaretler yaptık. Bizler bu konuda hazırız. Şimdi çalışma yönetmeliğini belirlemeye çalışıyoruz. Bu meseleye cumhuriyet, millet ve bayrak meselesi olarak görüyoruz. O nedenle herkese ve her kesime gideceğiz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.