Törk: Rızkınızla Oynamayı Allah bana Nasip Etmesin

Darıca 08.03.2019 - 11:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Törk: Rızkınızla Oynamayı Allah bana Nasip Etmesin

CHP Darıca belediye Başkan Adayı Yakup Törk belediye çalışanlarına güven dolu mesajlar verdi.

Darıca Belediyesi Çalışanları ile bir araya gelen Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, " Bazı söylentiler duyuyorum. Yakup Törk belediye başkanı olunca çalışanları işten çıkartacak. Çalışma alanlarını değiştirecek şeklinde sözleri söylemişim gibi ilçede kamuoyu oluşturuyorlar. Burada açık yüreklilikle söylüyprum. Allah bana tek bir insanın rızkıyla oynamasını nasip etmesin. Çalışan insanın ne zorlu çabalar sarfettiğini benden daha kimse bilemez. Ben gerekirse kendi çekimi ödemem ama çalışanın emeğinin hakkını öncelikle öderim. Çalışan insanın emeği ne demek benden iyi kimse bilemez."dedi. ONLARIN HAYATLARINI KOLAYLAŞTIRACAĞIM Darıca Belediyesi çalışanlarının çevrede ki beledeiyelere göre gelir düzeyinin daha aşağıda olduğunu da biliyorum. Ayrıca çalışma koşulları ve çalışma araçları, makine ve ekipmanlarının yetersiz ve günümüz teknolojisine uygun olmadığını da biliyorum. Çalışanların bu kadar imkansızlıklar içinde ne büyük performans göstererek halıkımıza hizmet yapam fedakarlığı içinde olduğunun da farkındayım. Çalıçanların gece gündüz hizmet etmeye çalışmaktan kendi aileleri ile sosyal yaşam koşullarının kısıtlılığından da bilgim var. Söz veriyorum. Şayet seçilirsem çalışanların gelir düzeyini çevre belediyelerle en azından aynı düzeye hatta biraz daha iyi noktaya taşımak için bir planlama yapacağım. Çalışanların sosyal yaşamları ve iş koşullarını çağdaş bir noktaya taşıyacağı. Çalışanların hizmette kullandıkları araçları elden geçreceğim. Bunu da kiralama yoluyla yapmaya karşıyım. Seçilemesemde sizlerle aynı ilede yaşamaktan hep mutlu oldum olmayada devam edeceğim. Çalışanın ne demek olduğunu benden daha iyi bilen olamaz."dedi. Haber: Adnan Ayvaz
CHP Darıca belediye Başkan Adayı Yakup Törk belediye çalışanlarına güven dolu mesajlar verdi.

Darıca Belediyesi Çalışanları ile bir araya gelen Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, " Bazı söylentiler duyuyorum. Yakup Törk belediye başkanı olunca çalışanları işten çıkartacak. Çalışma alanlarını değiştirecek şeklinde sözleri söylemişim gibi ilçede kamuoyu oluşturuyorlar. Burada açık yüreklilikle söylüyprum. Allah bana tek bir insanın rızkıyla oynamasını nasip etmesin. Çalışan insanın ne zorlu çabalar sarfettiğini benden daha kimse bilemez. Ben gerekirse kendi çekimi ödemem ama çalışanın emeğinin hakkını öncelikle öderim. Çalışan insanın emeği ne demek benden iyi kimse bilemez."dedi.

ONLARIN HAYATLARINI KOLAYLAŞTIRACAĞIM

Darıca Belediyesi çalışanlarının çevrede ki beledeiyelere göre gelir düzeyinin daha aşağıda olduğunu da biliyorum. Ayrıca çalışma koşulları ve çalışma araçları, makine ve ekipmanlarının yetersiz ve günümüz teknolojisine uygun olmadığını da biliyorum. Çalışanların bu kadar imkansızlıklar içinde ne büyük performans göstererek halıkımıza hizmet yapam fedakarlığı içinde olduğunun da farkındayım. Çalıçanların gece gündüz hizmet etmeye çalışmaktan kendi aileleri ile sosyal yaşam koşullarının kısıtlılığından da bilgim var. Söz veriyorum. Şayet seçilirsem çalışanların gelir düzeyini çevre belediyelerle en azından aynı düzeye hatta biraz daha iyi noktaya taşımak için bir planlama yapacağım. Çalışanların sosyal yaşamları ve iş koşullarını çağdaş bir noktaya taşıyacağı. Çalışanların hizmette kullandıkları araçları elden geçreceğim. Bunu da kiralama yoluyla yapmaya karşıyım. Seçilemesemde sizlerle aynı ilede yaşamaktan hep mutlu oldum olmayada devam edeceğim. Çalışanın ne demek olduğunu benden daha iyi bilen olamaz."dedi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.