19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Törk, sandık sorumlularına teşekkür etti

Darıca 28.03.2016 - 09:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Törk, sandık sorumlularına teşekkür etti

CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, partisinin mahalle, okul ve sandık sorumlularını kahvaltıda ağırladı. "Hedef 2019" sloganıyla çalıştıklarını ifade eden Törk, hep birlikte karanlık günleri aydınlığa kavuşturacaklarını söyledi.

CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, partisinin mahalle, okul ve sandık sorumlularını kahvaltıda ağırlayarak seçimlerde gösterdikleri çalışma nedeniyle teşekkür etti. Nenehatun Mahallesi'nde bulunan İlbeyoğlu Düğün Salonu'nda gerçekleşen kahvaltılı toplantıya partililer yoğun ilgi gösterdi. KARANLIKLARI AYDINLATACAĞIZ CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, partililere yaptığı konuşmada hem sandık sorumlularına teşekkür etti ve hem de görev süresi boyunca yapılan çalışmalar hakkında partililere bilgi verdi. Törk, şöyle konuştu: "Evet, belki seçimlerde başarılı olamadık, iktidara gelemedik ama bu sizlerde yılgınlık yapmamalı bıkkınlık olmamalı. Birlik beraberlik içinde omuz omuza vererek önümüzdeki seçimlerde başarılı olmak için çalışacağız. Sizler çok zor şartlar altında bu partiye sahip çıkmak için çalışıyorsunuz. Hep birlikte bu karanlık günleri aydınlığa kavuşturacağız. 16 NİSAN'DA DAYANIŞMA GECESİ Partimizi daha iyi bir seviyeye getirebilmek için gece gündüz demeden sokak sokak çalışıyoruz. Eski parti binamızı etüt merkezine dönüştürüyoruz. Tadilat işlemleri devam ediyor. 1 ay içinde etüt merkezimizi açarak dar gelirli vatandaşlarımızın çocukları için kurs merkezi oluşturacağız. Aynı şekilde kadınlara yönelik bir yer tahsis ederek el  becerilerini geliştirmelerine ve az da olsa kendi ihtiyaçlarını karşılayacak kadar para kazanmalarına olanak sağlayacak girişimcilik derneğini faaliyete geçireceğiz. 16 Nisan Cumartesi günü Darıca Elit Otel'de dayanışma gecesi düzenleyeceğiz ve bütün partililerimizle bir araya geleceğiz. NENEHATUN'A TEMSİLCİLİK AÇIYORUZ Tüm ezilenler, dışlananlar CHP'de buluşmalıdır. En güçlü iktidar alternatifi CHP'dir. Hedef 2019 sloganıyla çalışmaya devam ediyoruz. 2019 yerel seçimlerinde elde edeceğimiz başarı ile partimiz hak ettiği iktidara kavuşacaktır. Yerelde gelecek iktidar genelin de müjdecisi olacaktır. Nenehatun Mahallesi'nde temsilcilik açıyoruz. Yerimizi kiraladık. 1 ay içinde açılışını gerçekleştireceğiz. Nenehatun bizim için çok önemli. Çünkü Nenehatun'da yüzde 11 oyumuz var. AK Parti'nin ise yüzde 61 oyu var. Biz daha önce Nenehatun'da birinci partiydik. Bu insanlar gökten inmedi. Çalışarak yeniden birinci parti olabiliriz. Bunun için Nenehatun'dan başlıyoruz.  Kısa bir süre sonra Nenehatun'da CHP bayrağını sallandıracağız. Sizler de buraya sahip çıkın. Hedefimiz Nenehatun'da yüzde 40 oy almak. Bu gerçekçi ve gerçekleşebilir bir hedeftir."
CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, partisinin mahalle, okul ve sandık sorumlularını kahvaltıda ağırladı. "Hedef 2019" sloganıyla çalıştıklarını ifade eden Törk, hep birlikte karanlık günleri aydınlığa kavuşturacaklarını söyledi.

CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, partisinin mahalle, okul ve sandık sorumlularını kahvaltıda ağırlayarak seçimlerde gösterdikleri çalışma nedeniyle teşekkür etti. Nenehatun Mahallesi'nde bulunan İlbeyoğlu Düğün Salonu'nda gerçekleşen kahvaltılı toplantıya partililer yoğun ilgi gösterdi.

KARANLIKLARI AYDINLATACAĞIZ

CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, partililere yaptığı konuşmada hem sandık sorumlularına teşekkür etti ve hem de görev süresi boyunca yapılan çalışmalar hakkında partililere bilgi verdi. Törk, şöyle konuştu: "Evet, belki seçimlerde başarılı olamadık, iktidara gelemedik ama bu sizlerde yılgınlık yapmamalı bıkkınlık olmamalı. Birlik beraberlik içinde omuz omuza vererek önümüzdeki seçimlerde başarılı olmak için çalışacağız. Sizler çok zor şartlar altında bu partiye sahip çıkmak için çalışıyorsunuz. Hep birlikte bu karanlık günleri aydınlığa kavuşturacağız.

16 NİSAN'DA DAYANIŞMA GECESİ

Partimizi daha iyi bir seviyeye getirebilmek için gece gündüz demeden sokak sokak çalışıyoruz. Eski parti binamızı etüt merkezine dönüştürüyoruz. Tadilat işlemleri devam ediyor. 1 ay içinde etüt merkezimizi açarak dar gelirli vatandaşlarımızın çocukları için kurs merkezi oluşturacağız. Aynı şekilde kadınlara yönelik bir yer tahsis ederek el  becerilerini geliştirmelerine ve az da olsa kendi ihtiyaçlarını karşılayacak kadar para kazanmalarına olanak sağlayacak girişimcilik derneğini faaliyete geçireceğiz. 16 Nisan Cumartesi günü Darıca Elit Otel'de dayanışma gecesi düzenleyeceğiz ve bütün partililerimizle bir araya geleceğiz.

NENEHATUN'A TEMSİLCİLİK AÇIYORUZ

Tüm ezilenler, dışlananlar CHP'de buluşmalıdır. En güçlü iktidar alternatifi CHP'dir. Hedef 2019 sloganıyla çalışmaya devam ediyoruz. 2019 yerel seçimlerinde elde edeceğimiz başarı ile partimiz hak ettiği iktidara kavuşacaktır. Yerelde gelecek iktidar genelin de müjdecisi olacaktır. Nenehatun Mahallesi'nde temsilcilik açıyoruz. Yerimizi kiraladık. 1 ay içinde açılışını gerçekleştireceğiz. Nenehatun bizim için çok önemli. Çünkü Nenehatun'da yüzde 11 oyumuz var. AK Parti'nin ise yüzde 61 oyu var. Biz daha önce Nenehatun'da birinci partiydik. Bu insanlar gökten inmedi. Çalışarak yeniden birinci parti olabiliriz. Bunun için Nenehatun'dan başlıyoruz.  Kısa bir süre sonra Nenehatun'da CHP bayrağını sallandıracağız. Sizler de buraya sahip çıkın. Hedefimiz Nenehatun'da yüzde 40 oy almak. Bu gerçekçi ve gerçekleşebilir bir hedeftir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.