TÖRK: “SONSUZA KADAR YAŞATACAĞIZ”

Darıca 10.11.2016 - 08:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

TÖRK: “SONSUZA KADAR YAŞATACAĞIZ”

Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 78.yıl dönümü sebebiyle anma mesajı yayımladı. Cumhuriyetin kazanımlarının günümüzde yok edilmek istendiği vurgulayan Yakup Törk, “Bugün yas tutma, ümitsizlik içinde yas tazeleme, sadece anma günü değildir. Bugün O’nu kaybetmenin hüznünü yaşarken, inancımızı bir kez daha tazeleme günüdür. Gün; Atatürk’ü fikirleriyle, idealleriyle anma ve Cumhuriyetin değerlerini koruyarak ebediyete kadar yaşatma kararlılığını gösterme günüdür.” dedi. CUMHURİYETİMİZİ SONSUZA KADAR YAŞATACAĞIZ İlçe Başkanı Yakup Törk mesajına şöyle devam etti: “Bu gün; Cumhuriyetin en temel ilkelerine, ülkemizin laikliğine, birlik ve bütünlüğüne, Mustafa Kemal’in şahsına ve bize miras bıraktığı değerlere saldıranlar bilmelidirler ki; Atatürk, yaptıklarıyla bu halkın gönlünde erişilemez ve dokunulamaz bir yerdedir ve arkasında bağımsız, çağdaş, laik, demokratik Türkiye’ye sahip çıkacak, ülkesini O’nun açtığı yolda ilerletecek güçlü ve kararlı Atatürkçüler bırakmıştır. Biliyoruz ki Atatürk’ün adını silmeye çalışanların gücü, ulusumuzun kalbinden silmeye yetmeyecektir. Bıraktığı eserler ile ulusumuzun kalbinde sonsuz bir sevgiyle yaşayacak, devrimleri ve fikirleri ile yaktığı meşale, yolumuzu aydınlatmaya devam edecektir. O’ndan aldığımız bu güçle, en büyük eseri olan demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti Türkiye Cumhuriyeti’ni sonsuza kadar yaşatacağız. Demokrasiye, tam bağımsızlığa, insan haklarına, barışa, özgürlüğe, ilke ve devrimlerine olan sarsılmaz inancımızla Cumhuriyetimizin kurucusu ve bağımsızlığımızın mimarı Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü özlem ve minnetle anıyor, aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyorum."

Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 78.yıl dönümü sebebiyle anma mesajı yayımladı.

Cumhuriyetin kazanımlarının günümüzde yok edilmek istendiği vurgulayan Yakup Törk, “Bugün yas tutma, ümitsizlik içinde yas tazeleme, sadece anma günü değildir. Bugün O’nu kaybetmenin hüznünü yaşarken, inancımızı bir kez daha tazeleme günüdür. Gün; Atatürk’ü fikirleriyle, idealleriyle anma ve Cumhuriyetin değerlerini koruyarak ebediyete kadar yaşatma kararlılığını gösterme günüdür.” dedi.

CUMHURİYETİMİZİ SONSUZA KADAR YAŞATACAĞIZ

İlçe Başkanı Yakup Törk mesajına şöyle devam etti: “Bu gün; Cumhuriyetin en temel ilkelerine, ülkemizin laikliğine, birlik ve bütünlüğüne, Mustafa Kemal’in şahsına ve bize miras bıraktığı değerlere saldıranlar bilmelidirler ki; Atatürk, yaptıklarıyla bu halkın gönlünde erişilemez ve dokunulamaz bir yerdedir ve arkasında bağımsız, çağdaş, laik, demokratik Türkiye’ye sahip çıkacak, ülkesini O’nun açtığı yolda ilerletecek güçlü ve kararlı Atatürkçüler bırakmıştır.

Biliyoruz ki Atatürk’ün adını silmeye çalışanların gücü, ulusumuzun kalbinden silmeye yetmeyecektir. Bıraktığı eserler ile ulusumuzun kalbinde sonsuz bir sevgiyle yaşayacak, devrimleri ve fikirleri ile yaktığı meşale, yolumuzu aydınlatmaya devam edecektir. O’ndan aldığımız bu güçle, en büyük eseri olan demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti Türkiye Cumhuriyeti’ni sonsuza kadar yaşatacağız.

Demokrasiye, tam bağımsızlığa, insan haklarına, barışa, özgürlüğe, ilke ve devrimlerine olan sarsılmaz inancımızla Cumhuriyetimizin kurucusu ve bağımsızlığımızın mimarı Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü özlem ve minnetle anıyor, aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.