Törk’ten Farabi’ye Tam Destek!

Darıca 17.01.2018 - 14:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Törk’ten Farabi’ye Tam Destek!

CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, Darıca Farabi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen ziyarette konuşan Başkan Törk, “Vatandaşlarımızın daha iyi hizmet alması için yapacağı çalışmaları destekleyeceğiz.” dedi.

Darıca’daki hastaların çevre hastanelere tedavi için gitmemesi gerektiğini belirten CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, “Darıca Farabi Devlet Hastanesi araştırma hastanesi yönünde çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlarımızın İstanbul’daki hastanelere gitmek zorunda kalmaması için Farabi’nin araştırma hastanesi olması gerekir. 200 bin nüfuslu Darıca’da vatandaşlarımız İstanbul’a ya da İzmit’e tedavi olmaya gitmemelidir. Farabi Devlet Hastanesi sadece Darıca’ya değil, Gebze, Çayırova, Dilovası’na hizmet vermektedir. Vatandaşlarımızın daha iyi hizmet alması için yapacağı çalışmaları destekleyeceğiz.” diye konuştu. ÇÖZÜM GETİRECEĞİZ CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Darıca Farabi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş, “Çağımızda başarının anahtarı iyi bir ekip çalışmasıyla mümkündür. Bölge halkımıza en iyi hizmeti sunmak için sorunları, sıkıntıları iyi tespit edip sabırla çözmemiz gerekir. Bende ekibimle birlikte bütün sorun ve sıkıntılara çözüm getireceğiz. Hastalarımızın ve hasta yakınlarımızın talepleri doğrultusunda elimizden geleni yapacağız. Desteklerinizden ötürü teşekkür ederim. Hep birlikte Darıca halkı için çalışacağız.” diye konuştu. 
CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, Darıca Farabi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen ziyarette konuşan Başkan Törk, “Vatandaşlarımızın daha iyi hizmet alması için yapacağı çalışmaları destekleyeceğiz.” dedi.

Darıca’daki hastaların çevre hastanelere tedavi için gitmemesi gerektiğini belirten CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, “Darıca Farabi Devlet Hastanesi araştırma hastanesi yönünde çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlarımızın İstanbul’daki hastanelere gitmek zorunda kalmaması için Farabi’nin araştırma hastanesi olması gerekir. 200 bin nüfuslu Darıca’da vatandaşlarımız İstanbul’a ya da İzmit’e tedavi olmaya gitmemelidir. Farabi Devlet Hastanesi sadece Darıca’ya değil, Gebze, Çayırova, Dilovası’na hizmet vermektedir. Vatandaşlarımızın daha iyi hizmet alması için yapacağı çalışmaları destekleyeceğiz.” diye konuştu.

ÇÖZÜM GETİRECEĞİZ

CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Darıca Farabi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş, “Çağımızda başarının anahtarı iyi bir ekip çalışmasıyla mümkündür. Bölge halkımıza en iyi hizmeti sunmak için sorunları, sıkıntıları iyi tespit edip sabırla çözmemiz gerekir. Bende ekibimle birlikte bütün sorun ve sıkıntılara çözüm getireceğiz. Hastalarımızın ve hasta yakınlarımızın talepleri doğrultusunda elimizden geleni yapacağız. Desteklerinizden ötürü teşekkür ederim. Hep birlikte Darıca halkı için çalışacağız.” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.