Törk’ten kadınlara iftar yemeği

Darıca 15.05.2019 - 15:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Törk’ten kadınlara iftar yemeği

31 Mart yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Darıca Belediye Başkan Adayı olan Yakup Törk ve eşi Esra Törk, seçim dönemi boyunca desteklerini esirgemeyen CHP Darıca Kadın Kollarına iftar yemeği verdi.

Seçimlerin ardından kabuğuna çekilmeyip, kendisine destek olan vatandaşlara teşekkür ziyaretlerine devam eden Yakup Törk, partisi ile de bağını koparmıyor. 31 Mart yerel seçimlerinde gecesini gündüzüne katan kadınlara iftar yemeği veren Törk, seçimlerde kendisine destek veren gençleri de ağırladı. Darıca Hacıoğlu Restoran’da düzenlenen iftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Törk konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Birlik ve beraberliğimizin artarak devam etmesinden çok kıvançlıyım. Her koşulda birlik içinde olmak büyük onur ve gurur veriyor. YAŞANACAK BİR DARICA DİLİYORUM Bu mübarek Ramazan ayı, kötü sözden arınma, yetim hakkına el uzatmama, yardımlaşma, dayanışma, hoşgörü, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı güçlendirdiğimiz ve kucaklaşarak bayram ettiğimiz bir aydır. Ümidimiz bu mübarek ayda ve tüm aylarda barışın egemen olduğu, sonsuz sevgilerin, mutluluğun yaşanacağı, hiç bir çocuğun yatağa aç girmeyeceği, önce insan, önce Türkiye ve yaşanacak bir Darıca dileğiyle hayırlı ramazanlar dilerim.     TEŞEKKÜR EDERİM Geçtiğimiz süre zarfında sizler evlerinizde eşinize ve çocuklarınıza ayıracağınız vakitte Darıca’nın geleceği için bizlere destek oldunuz. Darıca’da adım atmadık sokak bırakmayarak kapı kapı bizleri anlattınız.  31 Mart günü de sandıklarımızı boş bırakmayarak son dakikaya kadar görevlerinizin başında bulundunuz. Hepinize tek tek teşekkür ederim. Rabbim bu mübarek Ramazan günlerinde yaptığımız bütün ibadetleri, yaptığımız tüm duaları kabul etsin” dedi. GENÇLER BENİ SAHİPLENDİ İftar yemeğinde liseli gençlerle de sohbet eden Törk, “Seçimlerde en çok gençlerimizden ve kadınlarımızdan destek gördük. Gençler yaşımın genç olmasından dolayı beni sahiplendiler. Bana ‘Yakup Abi’ dediler. Ben de onların abisi oldum. Nüfusunun yarısını 30 yaş altında gençlerin oluşturduğu Darıca’da gençlerimiz için elimizden geleni yapacağız. Ben gençlerimizin her zaman ‘Yakup Abi’si olacağım. Bu böyle yarım kalmayacak” diye konuştu.     DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI İftar yemeğinin ardından CHP Darıca İlçe Sekreteri Asuman Tolunay ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Oya Akdeniz’in doğum günleri için sürpriz yapan Törk, ikili için pasta keserek doğum günlerini kutladı. Tolunay ve Akdeniz Törk’e teşekkür ederek daha güzel ve yaşanabilir bir Darıca hayali ile mumlarını üfledi.     KÜBRA AKABALI
31 Mart yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Darıca Belediye Başkan Adayı olan Yakup Törk ve eşi Esra Törk, seçim dönemi boyunca desteklerini esirgemeyen CHP Darıca Kadın Kollarına iftar yemeği verdi.

Seçimlerin ardından kabuğuna çekilmeyip, kendisine destek olan vatandaşlara teşekkür ziyaretlerine devam eden Yakup Törk, partisi ile de bağını koparmıyor. 31 Mart yerel seçimlerinde gecesini gündüzüne katan kadınlara iftar yemeği veren Törk, seçimlerde kendisine destek veren gençleri de ağırladı. Darıca Hacıoğlu Restoran’da düzenlenen iftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Törk konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Birlik ve beraberliğimizin artarak devam etmesinden çok kıvançlıyım. Her koşulda birlik içinde olmak büyük onur ve gurur veriyor.

YAŞANACAK BİR DARICA DİLİYORUM

Bu mübarek Ramazan ayı, kötü sözden arınma, yetim hakkına el uzatmama, yardımlaşma, dayanışma, hoşgörü, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı güçlendirdiğimiz ve kucaklaşarak bayram ettiğimiz bir aydır. Ümidimiz bu mübarek ayda ve tüm aylarda barışın egemen olduğu, sonsuz sevgilerin, mutluluğun yaşanacağı, hiç bir çocuğun yatağa aç girmeyeceği, önce insan, önce Türkiye ve yaşanacak bir Darıca dileğiyle hayırlı ramazanlar dilerim.

 

 

TEŞEKKÜR EDERİM

Geçtiğimiz süre zarfında sizler evlerinizde eşinize ve çocuklarınıza ayıracağınız vakitte Darıca’nın geleceği için bizlere destek oldunuz. Darıca’da adım atmadık sokak bırakmayarak kapı kapı bizleri anlattınız.  31 Mart günü de sandıklarımızı boş bırakmayarak son dakikaya kadar görevlerinizin başında bulundunuz. Hepinize tek tek teşekkür ederim. Rabbim bu mübarek Ramazan günlerinde yaptığımız bütün ibadetleri, yaptığımız tüm duaları kabul etsin” dedi.

GENÇLER BENİ SAHİPLENDİ

İftar yemeğinde liseli gençlerle de sohbet eden Törk, “Seçimlerde en çok gençlerimizden ve kadınlarımızdan destek gördük. Gençler yaşımın genç olmasından dolayı beni sahiplendiler. Bana ‘Yakup Abi’ dediler. Ben de onların abisi oldum. Nüfusunun yarısını 30 yaş altında gençlerin oluşturduğu Darıca’da gençlerimiz için elimizden geleni yapacağız. Ben gençlerimizin her zaman ‘Yakup Abi’si olacağım. Bu böyle yarım kalmayacak” diye konuştu.

 

 

DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

İftar yemeğinin ardından CHP Darıca İlçe Sekreteri Asuman Tolunay ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Oya Akdeniz’in doğum günleri için sürpriz yapan Törk, ikili için pasta keserek doğum günlerini kutladı. Tolunay ve Akdeniz Törk’e teşekkür ederek daha güzel ve yaşanabilir bir Darıca hayali ile mumlarını üfledi.

 

 

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.