19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Törk vazgeçmedi!

Darıca 27.08.2019 - 09:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Törk vazgeçmedi!

31 Mart yerel seçimlerinde CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, hafta sonunu Darıcalı vatandaşlara ayırdı. Açılış, düğün ve cenazelere katılan Törk, vatandaşları iyi ve kötü günlerinde yalnız bırakmadı. 31 Mart’ta partisinin oyunu yüzde 100 arttırarak tarihi bir oy alan Yakup Törk, seçimlerin ardından da sahadan ayrılmıyor. Darıcalıları yalnız bırakmayan Törk, vatandaşların daveti üzerine açılışlara ve düğünlere katılıyor.  Nenehatun Mahallesi’nde açılışa katılan Törk, “Nenehatun Mahallesi’nde hizmete başlayan Barış Mini Cafe’nin açılışını gerçekleştirdik. Sahiplerine hayırlı bereketli kazançlar dilerim” dedi. Açılışın ardından esnaf ziyareti de yapan Törk, “Hafta sonumuzu Darıcalı vatandaşlarımıza ayırdık. Vatandaşlarımızı seçim döneminde dinlediğimiz gibi şimdi de dinliyoruz. Biz sadece seçim döneminde var olanlardan değiliz. Her daim vatandaşlarımızın yanındayız” diye konuştu. HABER: KÜBRA AKABALI

31 Mart yerel seçimlerinde CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, hafta sonunu Darıcalı vatandaşlara ayırdı. Açılış, düğün ve cenazelere katılan Törk, vatandaşları iyi ve kötü günlerinde yalnız bırakmadı.

31 Mart’ta partisinin oyunu yüzde 100 arttırarak tarihi bir oy alan Yakup Törk, seçimlerin ardından da sahadan ayrılmıyor. Darıcalıları yalnız bırakmayan Törk, vatandaşların daveti üzerine açılışlara ve düğünlere katılıyor.  Nenehatun Mahallesi’nde açılışa katılan Törk, “Nenehatun Mahallesi’nde hizmete başlayan Barış Mini Cafe’nin açılışını gerçekleştirdik. Sahiplerine hayırlı bereketli kazançlar dilerim” dedi. Açılışın ardından esnaf ziyareti de yapan Törk, “Hafta sonumuzu Darıcalı vatandaşlarımıza ayırdık. Vatandaşlarımızı seçim döneminde dinlediğimiz gibi şimdi de dinliyoruz. Biz sadece seçim döneminde var olanlardan değiliz. Her daim vatandaşlarımızın yanındayız” diye konuştu.

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.