Törk ve Yılmaz Flormar İşçilerine destek verdi

Gebze 10.08.2018 - 21:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Törk ve Yılmaz Flormar İşçilerine destek verdi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba Gebze Organize Sanayi Bölgesinde Bulunan Flormar Kozmetik'in işten çıkarttığı 120 emekçinin 88 günlük eylemlerine destek için Flormar önünde emekçilerle birlikte oldu.

Ağbaba, burada çıkartılan işçilerle görüşrek sendika başkanı ve temsilcilerle bir arada olduğunu direnişin haklılığına inandığını Cumhuriyet Halk Partisi olarak işveren ve sendika başkanlarıyla görüşüp orta yolu bulacağını bununla ilgili atılması gereken adımları atacaklarını açıkladı. Chp Kocaeli örgütleri de Flormar emekçilerini yanlız bırakmadı. Chp Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Chp Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay Kadın kolları Başkanı Songül Kaya Chp Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk ,Chp Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz'da desteklerini vermek için oradaydılar. Chp İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Chp İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan,Chp İstanbul Milletvekili Emine Gülizar Emecan, CHP Pendik İlçe Başkanı Doğan Çakmak'da programda yer alan diğer isimler oldu.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba Gebze Organize Sanayi Bölgesinde Bulunan Flormar Kozmetik'in işten çıkarttığı 120 emekçinin 88 günlük eylemlerine destek için Flormar önünde emekçilerle birlikte oldu.

Ağbaba, burada çıkartılan işçilerle görüşrek sendika başkanı ve temsilcilerle bir arada olduğunu direnişin haklılığına inandığını Cumhuriyet Halk Partisi olarak işveren ve sendika başkanlarıyla görüşüp orta yolu bulacağını bununla ilgili atılması gereken adımları atacaklarını açıkladı.

Chp Kocaeli örgütleri de Flormar emekçilerini yanlız bırakmadı. Chp Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Chp Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay Kadın kolları Başkanı Songül Kaya Chp Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk ,Chp Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz'da desteklerini vermek için oradaydılar.

Chp İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Chp İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan,Chp İstanbul Milletvekili Emine Gülizar Emecan, CHP Pendik İlçe Başkanı Doğan Çakmak'da programda yer alan diğer isimler oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.