19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Törk ve Yılmaz İmza Verdi!

Siyaset 16.07.2018 - 21:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Törk ve Yılmaz İmza Verdi!

CHP’de genel başkan değişimi isteyen Kocaelili 10 Kurultay Delegesi, ‘Değişim ve Umut Kurultayı’ adı verilen olağanüstü kurultayın toplanması amacıyla gün içinde notere giderek imzalarını verdi Kaynak: CHP’li delegeler imza için notere koştu

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve TBMM seçimlerinin ardından CHP’de başlayan liderlik ve değişim tartışmaları 3 haftayı bulan uzun bir sürecin ardından bugün resmiyet kazandı. Bugün saat 08.30’dan itibaren Türkiye’nin birçok yerinde kurultay delegeleri noter huzurunda imzalarını vermeye başladı. Muharrem İnce’yi destekleyen Kocaelili 10 kurultay delegeleri de gün içinde notere koşarak gidip imzalarını verdi. 15 günün sonunda nitelikli çoğunluk bulunması durumunda CHP, 45 gün içinde seçimli olağanüstü kurultaya gidecek. CHP’de seçimli olağanüstü kurultayın toplanabilmesi için delegelerin yarısından bir fazlasının yani 634’ünün imza vermesi gerekiyor. Sabahın erken saatlerinde İzmit eski İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, Başiskele İlçe Başkanı İrfan Keskin ve Nilgün Düzen birlikte ‘Değişim ve Umut Kurultayı’ adı verilen olağanüstü kurultay için notere gitti. Yılmaz Uçak, Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, Mehmet Hilal Kaplan ve Durmuş Karaboğa ise saat 15.00’de Gebze’de noter huzurunda İnce için imza verdi. Kandıra İlçe Başkanı Gülay Eyisabuncular ve Yaprak Fidancı da erken saatlerde İnce için imza verenler arasındaydı. Öte yandan Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, daha öncesinde imza vermeyeceğini açıklamasına rağmen son anda kararını değiştirerek olağanüstü kurultay için imza verdiği öğrenildi.  
CHP’de genel başkan değişimi isteyen Kocaelili 10 Kurultay Delegesi, ‘Değişim ve Umut Kurultayı’ adı verilen olağanüstü kurultayın toplanması amacıyla gün içinde notere giderek imzalarını verdi Kaynak: CHP’li delegeler imza için notere koştu

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve TBMM seçimlerinin ardından CHP’de başlayan liderlik ve değişim tartışmaları 3 haftayı bulan uzun bir sürecin ardından bugün resmiyet kazandı. Bugün saat 08.30’dan itibaren Türkiye’nin birçok yerinde kurultay delegeleri noter huzurunda imzalarını vermeye başladı. Muharrem İnce’yi destekleyen Kocaelili 10 kurultay delegeleri de gün içinde notere koşarak gidip imzalarını verdi. 15 günün sonunda nitelikli çoğunluk bulunması durumunda CHP, 45 gün içinde seçimli olağanüstü kurultaya gidecek. CHP’de seçimli olağanüstü kurultayın toplanabilmesi için delegelerin yarısından bir fazlasının yani 634’ünün imza vermesi gerekiyor.

Sabahın erken saatlerinde İzmit eski İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, Başiskele İlçe Başkanı İrfan Keskin ve Nilgün Düzen birlikte ‘Değişim ve Umut Kurultayı’ adı verilen olağanüstü kurultay için notere gitti. Yılmaz Uçak, Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, Mehmet Hilal Kaplan ve Durmuş Karaboğa ise saat 15.00’de Gebze’de noter huzurunda İnce için imza verdi. Kandıra İlçe Başkanı Gülay Eyisabuncular ve Yaprak Fidancı da erken saatlerde İnce için imza verenler arasındaydı. Öte yandan Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, daha öncesinde imza vermeyeceğini açıklamasına rağmen son anda kararını değiştirerek olağanüstü kurultay için imza verdiği öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.