19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Törk Zamanla Yarıştı

Darıca 01.10.2018 - 11:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Törk Zamanla Yarıştı

Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk haftasonu parti programları nedeniyle yaşadığı trafik adeta baş döndürdü.

Cumartesi günü CHP’nin bölge genelinde en önemli isimleri arasında yer alan Abdullah Yılmazel’in vefatı nedeniyle Çoban Mustafapaşa Camii’nde düzenlenen cenaze törenine katılan CHP Darıca İlçe Başkanı yakup Törk, namaz sonrası Darıca Çınarlatı’nda partisinin düzenlediği Aşure programına koşturdu. Çınaraltı’nda hem vatandaşlarla sohbet eden Törk hem yerel yönetimlere ilişkin vatanda sorunları ve taleplerini dinlerkend diğer taraftan Muharrem Ayının önemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Çınaltı’nda sona eren Aşure dağıtımı sonrası Sırasöğütler Mahallesi’ne geçen Törk burada, Sırasöğütler CHP Mahalle Başkanı mahalle başkanı ve  yöneticilerimizle birlikte, Samsun Yakakent İlçesi Dernek Başkanı İlhan Korkmaz’ın işyerinin açılışına katıldı. Törk programlarla ilgili olarak yaptığı kısa değerlendirmede, “Bölgemizde kimileri ölümlerle üzülüyor kimileri doğumlarla seviniyor. Elimden geldiğince halkımızın üzüntüsü ve sevincini paylaşmak üzere yanında olmaya gayret ediyoruz. Açılış yapan işyeri sahiplerine rabbimden bol kazanç diliyorum. Cenazesi olan vatandaşlarımıza sabır ve başsağlığı diliyorum. Muharrem Ayı’nın manasını en derin yaşadığımız bu günlerde üzüntüde ve sevinçte halkımıza birlik ve beraberlik duygularının yoğunlaşmasını diliyorum.” dedi. Haber: Adnan Ayvaz
Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk haftasonu parti programları nedeniyle yaşadığı trafik adeta baş döndürdü.

Cumartesi günü CHP’nin bölge genelinde en önemli isimleri arasında yer alan Abdullah Yılmazel’in vefatı nedeniyle Çoban Mustafapaşa Camii’nde düzenlenen cenaze törenine katılan CHP Darıca İlçe Başkanı yakup Törk, namaz sonrası Darıca Çınarlatı’nda partisinin düzenlediği Aşure programına koşturdu. Çınaraltı’nda hem vatandaşlarla sohbet eden Törk hem yerel yönetimlere ilişkin vatanda sorunları ve taleplerini dinlerkend diğer taraftan Muharrem Ayının önemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Çınaltı’nda sona eren Aşure dağıtımı sonrası Sırasöğütler Mahallesi’ne geçen Törk burada, Sırasöğütler CHP Mahalle Başkanı mahalle başkanı ve  yöneticilerimizle birlikte, Samsun Yakakent İlçesi Dernek Başkanı İlhan Korkmaz’ın işyerinin açılışına katıldı. Törk programlarla ilgili olarak yaptığı kısa değerlendirmede, “Bölgemizde kimileri ölümlerle üzülüyor kimileri doğumlarla seviniyor. Elimden geldiğince halkımızın üzüntüsü ve sevincini paylaşmak üzere yanında olmaya gayret ediyoruz. Açılış yapan işyeri sahiplerine rabbimden bol kazanç diliyorum. Cenazesi olan vatandaşlarımıza sabır ve başsağlığı diliyorum. Muharrem Ayı’nın manasını en derin yaşadığımız bu günlerde üzüntüde ve sevinçte halkımıza birlik ve beraberlik duygularının yoğunlaşmasını diliyorum.” dedi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.