19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

TOSB’da ‘Dudaroğlu’ dönemi

Çayırova 28.11.2019 - 13:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

TOSB’da ‘Dudaroğlu’ dönemi

Otomotiv Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde (TOSB) Dr. Mehmet Dudaroğlu dönemi başladı. Alınan seçimli olağanüstü genel kurul kararı sonrası TOSB’un yönetimi de değişti. Seçim sonuçlarına göre yeni TOSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dudaroğlu oldu. Türkiye’de otomotiv parça sanayicilerinin faaliyet gösterdiği tek global ihtisas organize sanayi bölgesi olma özelliğini taşıyan TOSB’da Mehmet Dudaroğlu’nun başkanı olduğu yeni yönetim kurulunda Alper Kanca, Ömer Burhanoğlu, Igal Zakuto ve Oğuzhan Deniz yer alıyor. Mehmet Dudaroğlu kimdir? 1956 Artvin doğumlu olan TOSB Başkanı Mehmet Dudaroğlu, 1976 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümünden Mezun oldu. 1985-1986 yıllarında İşletme Dış Ticaret dalında ve 1999-2001 yıllarında Finans dalında yüksek lisans, 2002-2008 yıllarında İşletme Yönetim Organizasyonu Dalında Doktora yapmıştır. Karabük Demir Çelik, Eczacıbaşı İlaç, Bilecik Yem Sanayi, EKU Fren ve Döküm Sanayi’nde yatırım planlama, üretim mühendisliği, ihracat ve finans gibi çeşitli kademelerde çalışmıştır. Halen EKU’ da Yönetim Kurulu Başkanı olarak çalışma hayatını sürdürmektedir. TOBB Otomotiv Yan Sanayi Meclis Başkanlığı görevini de yürüten Dudaroğlu, 18 Kasım 2019’da gerçekleşen TOSB Genel Kurulu’nda Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilmiştir. İngilizce bilen Dudaroğlu, evli ve iki çocuk babasıdır.

Otomotiv Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde (TOSB) Dr. Mehmet Dudaroğlu dönemi başladı.

Alınan seçimli olağanüstü genel kurul kararı sonrası TOSB’un yönetimi de değişti. Seçim sonuçlarına göre yeni TOSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dudaroğlu oldu. Türkiye’de otomotiv parça sanayicilerinin faaliyet gösterdiği tek global ihtisas organize sanayi bölgesi olma özelliğini taşıyan TOSB’da Mehmet Dudaroğlu’nun başkanı olduğu yeni yönetim kurulunda Alper Kanca, Ömer Burhanoğlu, Igal Zakuto ve Oğuzhan Deniz yer alıyor.

Mehmet Dudaroğlu kimdir?

1956 Artvin doğumlu olan TOSB Başkanı Mehmet Dudaroğlu, 1976 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümünden Mezun oldu. 1985-1986 yıllarında İşletme Dış Ticaret dalında ve 1999-2001 yıllarında Finans dalında yüksek lisans, 2002-2008 yıllarında İşletme Yönetim Organizasyonu Dalında Doktora yapmıştır. Karabük Demir Çelik, Eczacıbaşı İlaç, Bilecik Yem Sanayi, EKU Fren ve Döküm Sanayi’nde yatırım planlama, üretim mühendisliği, ihracat ve finans gibi çeşitli kademelerde çalışmıştır. Halen EKU’ da Yönetim Kurulu Başkanı olarak çalışma hayatını sürdürmektedir. TOBB Otomotiv Yan Sanayi Meclis Başkanlığı görevini de yürüten Dudaroğlu, 18 Kasım 2019’da gerçekleşen TOSB Genel Kurulu’nda Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilmiştir. İngilizce bilen Dudaroğlu, evli ve iki çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.