19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

TOSB, Otomotiv Test Merkezi hazır

Gebze 26.11.2016 - 10:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

TOSB, Otomotiv Test Merkezi hazır

TOSB Otomotiv Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde 3 laboratuvardan oluşan “Otomotiv Test Merkezi” binası inşaatı tamamlandı.

 TOSB’dan yapılan açıklamaya göre açılış töreni  3 Aralık 2016 Cumartesi günü saat:11.00’ da TOSB Otomotiv Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde gerçekleşecek. Merkezde, özgün teknoloji ve katma değeri yüksek ürünlerin geliştirilmesine esas teşkil edecek, tasarım doğrulama testlerinin yapılabileceği ve bu alandaki dışa bağımlılığı minimum düzeye indirecek “Test Merkezi’nde, OSB Araç ve Aksam Parçaları Dayanım-Ömür-Performans Test Laboratuvarı(Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Destekli), OTAM Otomotiv Teknolojileri Araştırma Geliştirme Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Otomotiv Komponent Test Laboratuvarı), ESİM Test Hizmetleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Elektronik Test ve Ar-Ge Laboratuvarı) yer alacak.   Ülkenin otomotiv, makina, savunma, elektrik, elektronik, beyaz eşya gibi pek çok sektörüne hizmet verecek test merkezinin açılışına, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Dr. Faruk ÖZLÜ, Kalkınma Bakanı Sayın Lütfi ELVAN, Milli Savunma Bakanı Sayın Fikri IŞIK, il protokolü ve sanayicilerin katılmaları bekleniyor.  
TOSB Otomotiv Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde 3 laboratuvardan oluşan “Otomotiv Test Merkezi” binası inşaatı tamamlandı.

 TOSB’dan yapılan açıklamaya göre açılış töreni  3 Aralık 2016 Cumartesi günü saat:11.00’ da TOSB Otomotiv Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde gerçekleşecek.

Merkezde, özgün teknoloji ve katma değeri yüksek ürünlerin geliştirilmesine esas teşkil edecek, tasarım doğrulama testlerinin yapılabileceği ve bu alandaki dışa bağımlılığı minimum düzeye indirecek “Test Merkezi’nde, OSB Araç ve Aksam Parçaları Dayanım-Ömür-Performans Test Laboratuvarı(Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Destekli), OTAM Otomotiv Teknolojileri Araştırma Geliştirme Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Otomotiv Komponent Test Laboratuvarı), ESİM Test Hizmetleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Elektronik Test ve Ar-Ge Laboratuvarı) yer alacak.

 

Ülkenin otomotiv, makina, savunma, elektrik, elektronik, beyaz eşya gibi pek çok sektörüne hizmet verecek test merkezinin açılışına, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Dr. Faruk ÖZLÜ, Kalkınma Bakanı Sayın Lütfi ELVAN, Milli Savunma Bakanı Sayın Fikri IŞIK, il protokolü ve sanayicilerin katılmaları bekleniyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.