19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Tosun ve Karadirek Aileleri akraba oldu

Darıca 21.08.2017 - 09:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Tosun ve Karadirek Aileleri akraba oldu

Bölgemizin siyaset ve iş dünyasının tanınan ve sevilen ismi Ömer Tosun Oğlu Melikşah Tosun’u Karadirek Ailesinin kızları Birsen Karadirek ile evlendirdi.

Cammekan Tesislerinde düzenlenen düğün törenine iş ve siyaset dünyasından bir çok isim katıldı. Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Kılıç, Çayırova Ak parti Siyasi ve Hukuk İşleri Birim Başkanı Turan Kocaegöz, Çayırova Ak Parti Mali İşler Birim Başkanı Bekir Bilgiç, Kocaeli Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Naci Yılmaz, Gebzespor Eski Kulüp Başkanı Yavuz Unsur, Gebzespor Eski Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Akbulut, İsmail Bulut, Gencay Yıldıztekin Erzurum Dernekleri Federasyonu Başkanı Tekin Dursun, uzak doğu sporlarının bölgemizdeki önemli antrenörlerinden İsmail Altay gibi isimlerin yanısıra Tosun ve Karadirek Ailesinin yakınları ve dostları düğün törenine katılan isimler arasında yer aldılar. DÜĞÜN BAR EKİBİ İLE BAŞLADI Tosun ve Karadirek Ailelerini akraba yapan düğün töreni Erzurum Bar Ekibinin folklör gösterileri ile başladı. Bar şiirini Darıca Kazım Karabekir Eski Mahalle Muhtarı İsmail Ağbaş okudu. Gelin ve damadın düğün alanına gelmesi ile duygulu anlar başladı. Düğünün açılış dansı esnasında ki şarkıyı gelin Birsen Karadirek seslendirirken Melikşah Tosun duygulu anlar yaşadı. Ardından davetli çiftlerde sahneye çıkarak genç çiftin dansına eşlik ettiler. Takı merasimi sonrası davetliler gecenin ilerleyen saatlerine kadar halay ve diğer yöresel oyunlarla çiftin mutluluğuna ortak oldular. Hedef Gazetesi olarak genç çifte mutluluklar dileriz.
Bölgemizin siyaset ve iş dünyasının tanınan ve sevilen ismi Ömer Tosun Oğlu Melikşah Tosun’u Karadirek Ailesinin kızları Birsen Karadirek ile evlendirdi.

Cammekan Tesislerinde düzenlenen düğün törenine iş ve siyaset dünyasından bir çok isim katıldı. Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Kılıç, Çayırova Ak parti Siyasi ve Hukuk İşleri Birim Başkanı Turan Kocaegöz, Çayırova Ak Parti Mali İşler Birim Başkanı Bekir Bilgiç, Kocaeli Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Naci Yılmaz, Gebzespor Eski Kulüp Başkanı Yavuz Unsur, Gebzespor Eski Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Akbulut, İsmail Bulut, Gencay Yıldıztekin Erzurum Dernekleri Federasyonu Başkanı Tekin Dursun, uzak doğu sporlarının bölgemizdeki önemli antrenörlerinden İsmail Altay gibi isimlerin yanısıra Tosun ve Karadirek Ailesinin yakınları ve dostları düğün törenine katılan isimler arasında yer aldılar.

DÜĞÜN BAR EKİBİ İLE BAŞLADI

Tosun ve Karadirek Ailelerini akraba yapan düğün töreni Erzurum Bar Ekibinin folklör gösterileri ile başladı. Bar şiirini Darıca Kazım Karabekir Eski Mahalle Muhtarı İsmail Ağbaş okudu. Gelin ve damadın düğün alanına gelmesi ile duygulu anlar başladı. Düğünün açılış dansı esnasında ki şarkıyı gelin Birsen Karadirek seslendirirken Melikşah Tosun duygulu anlar yaşadı. Ardından davetli çiftlerde sahneye çıkarak genç çiftin dansına eşlik ettiler. Takı merasimi sonrası davetliler gecenin ilerleyen saatlerine kadar halay ve diğer yöresel oyunlarla çiftin mutluluğuna ortak oldular. Hedef Gazetesi olarak genç çifte mutluluklar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.