TOSUNPAŞA

Spor 24.03.2016 - 23:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

TOSUNPAŞA

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2016 hazırlıkları kapsamında karşılaştığı İsveç'i 2-1 mağlup etti. Maçta iki golü de Cenk Tosun attı.

A Milli takımımız 18 yıl aradan sonra sahneye çıktığı  Antalya'da hazırlık maçında  İsveç'i 2-1 mağlup etti. Karşılaşmaya istekli başlayan Millilerimiz  Arda Turan ve  Cenk Tosun'la rakip kalede etkili oldu. PERDEYİ CENK TOSUN AÇTI Millilerimiz 32. dakikada  Cenk Tosun'un attığı golle 1-0 öne geçti.  Ozan Tufan'ın kafayla indirdiği topa Victor Lindelöf dokunamadı ve top ceza sahası içerisinde sol çaprazda bulunan  Cenk Tosun'a geldi.  Cenk Tosun'un gelişine çektiği şutta top kaleci Robin Olsen'in sağından ağlarla buluştu. HAKAN BALTA SAKATLANDI Karşılaşmanın 37. dakikasında  Hakan Balta sakatlanarak oyun dışına çıkarken yerine  Ahmet Çalık oyuna dahil oldu. İsveç mücadelenin 43. dakikasında John Guidetti ile gole yaklaştı ancak kalecimiz  Volkan Babacan kalesini gole kapattı. İlk yarıda başka gol sesi çıkmadı ve milli takımımız soyunma odasına 1-0'lık üstünlükle gitti. Mücadelenin 57. dakikasında hızlı gelişen atağımızda  Arda Turan'ın pası ile ceza sahası yayı içerisinde topla buluşan  Volkan Şen'in çektiği şut az farkla kalenin solundan dışarı çıktı. GRANQVIST BERABERLİĞİ SAĞLADI 74. dakikada Andreas Granqvist  İsveç adına beraberliği getiren golü kaydetti. CENK SKORU BELİRLEDİ 81. dakikada  Cenk Tosun bir kez daha sahneye çıktı ve  Selçuk İnan'ın kullandığı duran topta ceza sahasının içinde şık bir kafa vuruşuyla topu filelerle buluşturdu ve takımımızı 2-1 öne geçirdi. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmadı ve 18 yıl aradan sonra  Antalya'da sahne alan Milli takımımız hazırlık karşılaşmasında  İsveç'i 2-1 mağlup etti.
A Milli Futbol Takımımız, EURO 2016 hazırlıkları kapsamında karşılaştığı İsveç'i 2-1 mağlup etti. Maçta iki golü de Cenk Tosun attı.

A Milli takımımız 18 yıl aradan sonra sahneye çıktığı  Antalya'da hazırlık maçında  İsveç'i 2-1 mağlup etti.

Karşılaşmaya istekli başlayan Millilerimiz  Arda Turan ve  Cenk Tosun'la rakip kalede etkili oldu.

PERDEYİ CENK TOSUN AÇTI

Millilerimiz 32. dakikada  Cenk Tosun'un attığı golle 1-0 öne geçti.  Ozan Tufan'ın kafayla indirdiği topa Victor Lindelöf dokunamadı ve top ceza sahası içerisinde sol çaprazda bulunan  Cenk Tosun'a geldi.  Cenk Tosun'un gelişine çektiği şutta top kaleci Robin Olsen'in sağından ağlarla buluştu.

HAKAN BALTA SAKATLANDI

Karşılaşmanın 37. dakikasında  Hakan Balta sakatlanarak oyun dışına çıkarken yerine  Ahmet Çalık oyuna dahil oldu.

İsveç mücadelenin 43. dakikasında John Guidetti ile gole yaklaştı ancak kalecimiz  Volkan Babacan kalesini gole kapattı.

İlk yarıda başka gol sesi çıkmadı ve milli takımımız soyunma odasına 1-0'lık üstünlükle gitti.

Mücadelenin 57. dakikasında hızlı gelişen atağımızda  Arda Turan'ın pası ile ceza sahası yayı içerisinde topla buluşan  Volkan Şen'in çektiği şut az farkla kalenin solundan dışarı çıktı.

GRANQVIST BERABERLİĞİ SAĞLADI

74. dakikada Andreas Granqvist  İsveç adına beraberliği getiren golü kaydetti.

CENK SKORU BELİRLEDİ

81. dakikada  Cenk Tosun bir kez daha sahneye çıktı ve  Selçuk İnan'ın kullandığı duran topta ceza sahasının içinde şık bir kafa vuruşuyla topu filelerle buluşturdu ve takımımızı 2-1 öne geçirdi.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmadı ve 18 yıl aradan sonra  Antalya'da sahne alan Milli takımımız hazırlık karşılaşmasında  İsveç'i 2-1 mağlup etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.