TOTAL Gebze’de uzun yol sürücüleriyle buluştu

Gebze 11.09.2019 - 15:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

TOTAL Gebze’de uzun yol sürücüleriyle buluştu

TOTAL, ağır dizel madeni yağ markası TOTAL Rubia ile uzun yol sürücülerine yönelik gerçekleştirdiği ‘TOTAL Rubia Roadshow’da Gebze Marmara Nakliyeciler Terminali ve Eskihisar İDO İskelesi'ndeki etkinlik alanında sürücülerle buluştu. Türkiye'de madeni yağların üretimi ve pazarlaması alanında 29 yıldır faaliyet gösteren TOTAL, ağır dizel madeni yağ markası TOTAL Rubia ile uzun yol sürücülerine yönelik gerçekleştirdiği “TOTAL Rubia Roadshow” etkinliklerinde büyük ilgi gördü. 2019 yılı boyunca 21 ilde 26 noktada düzenlenen etkinliklerde, uzun yol sürücülerine doğru yağ seçimi ve yeni nesil dizel motor teknolojisi konularında eğitimler verdi. SANAL GERÇEKLİKLE EĞLENDİLER 6 bin 150 katılımcı, çevreci emisyon sistemleri ve yakıt ekonomisi kavramları hakkında bilgi edinirken TOTAL Rubia markalı ürünleri yakından tanıma fırsatı buldu. Roadshow aktiviteleri sırasında motor koruması, yakıt ekonomisi ve yol güvenliği konusunda farkındalık kazanan sürücüler, kurulan sanal gerçeklik deneyimi oyunu sayesinde hoşça vakit geçirdiler. Geleneksel hale gelen roadshow’lara katılan sürücüler, aktiviteye özel yağ değişim kampanyasından diledikleri ilde, anlaşmalı yetkili servis değişim ve bakım noktalarında kişiye özel tanımlanan SMS kodlarıyla yararlanma imkanı buldu. HABER: KÜBRA AKABALI

TOTAL, ağır dizel madeni yağ markası TOTAL Rubia ile uzun yol sürücülerine yönelik gerçekleştirdiği ‘TOTAL Rubia Roadshow’da Gebze Marmara Nakliyeciler Terminali ve Eskihisar İDO İskelesi'ndeki etkinlik alanında sürücülerle buluştu. Türkiye'de madeni yağların üretimi ve pazarlaması alanında 29 yıldır faaliyet gösteren TOTAL, ağır dizel madeni yağ markası TOTAL Rubia ile uzun yol sürücülerine yönelik gerçekleştirdiği “TOTAL Rubia Roadshow” etkinliklerinde büyük ilgi gördü. 2019 yılı boyunca 21 ilde 26 noktada düzenlenen etkinliklerde, uzun yol sürücülerine doğru yağ seçimi ve yeni nesil dizel motor teknolojisi konularında eğitimler verdi.

SANAL GERÇEKLİKLE EĞLENDİLER

6 bin 150 katılımcı, çevreci emisyon sistemleri ve yakıt ekonomisi kavramları hakkında bilgi edinirken TOTAL Rubia markalı ürünleri yakından tanıma fırsatı buldu. Roadshow aktiviteleri sırasında motor koruması, yakıt ekonomisi ve yol güvenliği konusunda farkındalık kazanan sürücüler, kurulan sanal gerçeklik deneyimi oyunu sayesinde hoşça vakit geçirdiler. Geleneksel hale gelen roadshow’lara katılan sürücüler, aktiviteye özel yağ değişim kampanyasından diledikleri ilde, anlaşmalı yetkili servis değişim ve bakım noktalarında kişiye özel tanımlanan SMS kodlarıyla yararlanma imkanı buldu.

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.