Trafik Eğitim Parkı Açılıyor

Çayırova 31.01.2019 - 13:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Trafik Eğitim Parkı Açılıyor

Çayırova Belediyesi’nin Akse Mahallesi’nde yapımını tamamladığı Trafik Eğitim Parkı 1 Şubat Cuma günü saat 15.00’da açılıyor.

Çocukların erken yaşlarda trafik eğitimini almalarını ve trafikte bilinçli bireyler olmalarını sağlayacak park açılıyor. Trafik kurallarının teorik ve uygulamalı olarak öğretileceği Trafik Eğitim Parkı, 8 dönüm alan üzerine kuruldu. Tam donanımlı bir yapıda inşa edilen tesiste 18 akülü araç İle hizmet verilecek. İçerisinde yaya geçişleri, alt geçişler, üst geçiş ve köprüler bulunan projede okul, itfaiye, hastane, tren istasyonu, raylı geçişler, bisiklet yolları bulunuyor. “Teorik ve Uygulamalı Eğitimler Verilecek” Trafik Eğitim Parkı projesinin yerinde ve örnek bir çalışma olduğunu belirten Belediye Başkanı Şevki Demirci, “Eğitim Parkı’nda, çocuklarımız hem eğlenecek hem de trafik kurallarını ve sürüş tekniklerini öğrenmenin keyfine varacak. Trafik kurallarının birebir uygulanacağı projede öğrenciler, emniyet kemerinin öneminden, yolda karşıdan karşıya geçerken nasıl davranmaları gerektiğine, bir yaya olarak uymaları gereken kurallardan, trafik levhalarının ne anlama geldiğine varıncaya kadar birçok bilgiyi edinecek.” dedi.
Çayırova Belediyesi’nin Akse Mahallesi’nde yapımını tamamladığı Trafik Eğitim Parkı 1 Şubat Cuma günü saat 15.00’da açılıyor.

Çocukların erken yaşlarda trafik eğitimini almalarını ve trafikte bilinçli bireyler olmalarını sağlayacak park açılıyor. Trafik kurallarının teorik ve uygulamalı olarak öğretileceği Trafik Eğitim Parkı, 8 dönüm alan üzerine kuruldu. Tam donanımlı bir yapıda inşa edilen tesiste 18 akülü araç İle hizmet verilecek. İçerisinde yaya geçişleri, alt geçişler, üst geçiş ve köprüler bulunan projede okul, itfaiye, hastane, tren istasyonu, raylı geçişler, bisiklet yolları bulunuyor.

“Teorik ve Uygulamalı Eğitimler Verilecek”

Trafik Eğitim Parkı projesinin yerinde ve örnek bir çalışma olduğunu belirten Belediye Başkanı Şevki Demirci, “Eğitim Parkı’nda, çocuklarımız hem eğlenecek hem de trafik kurallarını ve sürüş tekniklerini öğrenmenin keyfine varacak. Trafik kurallarının birebir uygulanacağı projede öğrenciler, emniyet kemerinin öneminden, yolda karşıdan karşıya geçerken nasıl davranmaları gerektiğine, bir yaya olarak uymaları gereken kurallardan, trafik levhalarının ne anlama geldiğine varıncaya kadar birçok bilgiyi edinecek.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.