Trafik Haftası Gebze’de kutlandı!

Gebze 09.05.2019 - 18:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Trafik Haftası Gebze’de kutlandı!

Trafik Haftası Gebze’de kutlandı. Trafik Haftası nedeniyle Gebze Center AVM’de farkındalık oluşturmak adına İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Gebze Zabıta Müdürlüğü tarafından standlar kuruldu ve “Öncelik Yayanın” vatandaşlara tanıtımlar yapıldı. Programa Kaymakam Mustafa Güler yanında İl Emniyet Müdürü Eşi Aliye Denizci Hanımefendi, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Çelik ve Zabıta Memurları, Gebze Jandarma Komutanı ve personelleri, Gebze Emniyet Müdürü ve personelleri, Gebze Milli Eğitim Müdürü, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü, Gebze Ticaret Odası Başkanı ve Gebzeli vatandaşlar katıldı. KURALLARA KARŞI DUAYRLI OLMALIYIZ Programda konuşan Kaymakam Mustafa Güler “Bugün amacımız hedefimiz hepimizin yaya veya araçla içerisinde bulunduğumuz trafiğin daha güvenli seyretmesi için, can güvenliğimizi ve mal güvenliğimizi güvence altına alınması daha dikkatli, daha duyarlı olunması özellikle yürüyen vatandaşlarımıza kontrolsüz kavşaklarda saygılı olunması konusunda bir kez daha gündeme getirilmesi konusunda bir araya geldik. Önemli olan burada can güvenliğimiz için her çeşit kurallara saygılı olmamızdır. Bugün trafik kazalarının büyük bir nedeni kurallara saygılı olamamaktan, kurallara uymamaktan kaynaklanmaktadır. Bugün burada farkındalık yaratmak istediğimiz konu tüm vatandaşlarımızın, tüm öğrencilerimizin kurallara karşı daha duyarlı olmalarıdır ve tüm kavşaklarda önceliği yayanın olduğunu vurgulamaktır. “ dedi Daha sonra Trafik Haftası nedeniyle kompozisyon, resim ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Kaymakamımız Sayın Mustafa Güler programa katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

Trafik Haftası Gebze’de kutlandı. Trafik Haftası nedeniyle Gebze Center AVM’de farkındalık oluşturmak adına İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Gebze Zabıta Müdürlüğü tarafından standlar kuruldu ve “Öncelik Yayanın” vatandaşlara tanıtımlar yapıldı. Programa Kaymakam Mustafa Güler yanında İl Emniyet Müdürü Eşi Aliye Denizci Hanımefendi, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Çelik ve Zabıta Memurları, Gebze Jandarma Komutanı ve personelleri, Gebze Emniyet Müdürü ve personelleri, Gebze Milli Eğitim Müdürü, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü, Gebze Ticaret Odası Başkanı ve Gebzeli vatandaşlar katıldı.

KURALLARA KARŞI DUAYRLI OLMALIYIZ

Programda konuşan Kaymakam Mustafa Güler “Bugün amacımız hedefimiz hepimizin yaya veya araçla içerisinde bulunduğumuz trafiğin daha güvenli seyretmesi için, can güvenliğimizi ve mal güvenliğimizi güvence altına alınması daha dikkatli, daha duyarlı olunması özellikle yürüyen vatandaşlarımıza kontrolsüz kavşaklarda saygılı olunması konusunda bir kez daha gündeme getirilmesi konusunda bir araya geldik. Önemli olan burada can güvenliğimiz için her çeşit kurallara saygılı olmamızdır. Bugün trafik kazalarının büyük bir nedeni kurallara saygılı olamamaktan, kurallara uymamaktan kaynaklanmaktadır. Bugün burada farkındalık yaratmak istediğimiz konu tüm vatandaşlarımızın, tüm öğrencilerimizin kurallara karşı daha duyarlı olmalarıdır ve tüm kavşaklarda önceliği yayanın olduğunu vurgulamaktır. “ dedi Daha sonra Trafik Haftası nedeniyle kompozisyon, resim ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Kaymakamımız Sayın Mustafa Güler programa katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.