Trafik öncelikli sorundur

Darıca 22.04.2019 - 14:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Trafik öncelikli sorundur

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle makam koltuğunu Mustafa Kemal İlkokulu öğrencisi Mustafa Kayar’a devretti.

23 Nisan Darıca Belediye Başkanı Mustafa Kayar makama oturur oturmaz öncelikle böyle bir göreve gelmesinden dolayı duyduğu mutluluk ve onuru dile getirdi. Projelerini de sıralayan Başkan Kayar, “Ulaşım ve trafik sorunu en acil çözülmesi gereken işlerin başında geliyor.”dedi. Kayar, “Okullarımızda özellikle bahçe bölümlerinin temizliğini belediye olarak yapmamız lazım. Okul bütçeleri ve aile birliği gelirleri bu temizlik giderlerini karşılamaya yetmiyor. Darıca- Gebze arasında ki metro inşaatının aksamadan yürümesi sağlanmalı sık sık denetim altında tutulmalıdır. Araçların işleyeceği trafik kentin altından geçmeli ve ilçede alan açılmalıdır. Yine kapalı otoparklarla araçların ticari ve işlek caddelerde yer kaplamaları engellenmelidir. İlçemizin özelliği nedeniyle sanatsal, kültürel ve turizm etkinlikleri düzenlenmeli sayıları da artmalıdır.” dedi. BEYANNAMEMİZ İLE ÇAKIŞIYOR 23 Nisan Belediye Başkanı Mustafa Kayar, okul müdürü Suat Yapıcı ve öğrencinin velisini ağırlamaktan mutlu olduğunu belirten Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Çocuklarımızın yaşamak istediği Darıca ile bizim Darıca için yapmak istediklerimiz projelerimiz seçim beyannamemiz ile bire bir örtüşmektedir. Seçim sürecinde de öğrenci ve genç kardeşlerimizin kendi aralarında yaptıkları anket çalışmalarında Darıca Belediye Başkanı olsalar neler yapmak istedikleri bizim yapacaklarımız ile bire bir çakışmıştır. Bu nedenle doğru yolda olduğumuza sevindim. “dedi. 23 Nisan Belediye Başkanı  Kayar belediye çalışanlarına ve özel kalem müdürlüğüne talimat vererek işleyişlerle ilgili bilgi aldı. Hatıra fotoğraf çekimi ve Başkan Bıyık’ın hediye sunumu ile program sona erdi. HABER:ADNAN AYVAZ
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle makam koltuğunu Mustafa Kemal İlkokulu öğrencisi Mustafa Kayar’a devretti.

23 Nisan Darıca Belediye Başkanı Mustafa Kayar makama oturur oturmaz öncelikle böyle bir göreve gelmesinden dolayı duyduğu mutluluk ve onuru dile getirdi. Projelerini de sıralayan Başkan Kayar, “Ulaşım ve trafik sorunu en acil çözülmesi gereken işlerin başında geliyor.”dedi. Kayar, “Okullarımızda özellikle bahçe bölümlerinin temizliğini belediye olarak yapmamız lazım. Okul bütçeleri ve aile birliği gelirleri bu temizlik giderlerini karşılamaya yetmiyor. Darıca- Gebze arasında ki metro inşaatının aksamadan yürümesi sağlanmalı sık sık denetim altında tutulmalıdır. Araçların işleyeceği trafik kentin altından geçmeli ve ilçede alan açılmalıdır. Yine kapalı otoparklarla araçların ticari ve işlek caddelerde yer kaplamaları engellenmelidir. İlçemizin özelliği nedeniyle sanatsal, kültürel ve turizm etkinlikleri düzenlenmeli sayıları da artmalıdır.” dedi.

BEYANNAMEMİZ İLE ÇAKIŞIYOR

23 Nisan Belediye Başkanı Mustafa Kayar, okul müdürü Suat Yapıcı ve öğrencinin velisini ağırlamaktan mutlu olduğunu belirten Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Çocuklarımızın yaşamak istediği Darıca ile bizim Darıca için yapmak istediklerimiz projelerimiz seçim beyannamemiz ile bire bir örtüşmektedir. Seçim sürecinde de öğrenci ve genç kardeşlerimizin kendi aralarında yaptıkları anket çalışmalarında Darıca Belediye Başkanı olsalar neler yapmak istedikleri bizim yapacaklarımız ile bire bir çakışmıştır. Bu nedenle doğru yolda olduğumuza sevindim. “dedi. 23 Nisan Belediye Başkanı  Kayar belediye çalışanlarına ve özel kalem müdürlüğüne talimat vererek işleyişlerle ilgili bilgi aldı. Hatıra fotoğraf çekimi ve Başkan Bıyık’ın hediye sunumu ile program sona erdi.

HABER:ADNAN AYVAZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.