Transfer tahtası açıldı!

Spor 31.08.2018 - 13:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Transfer tahtası açıldı!

GEBZESPOR CAMİASINA MÜJDELİ HABER:

Transfer yasağı nedeniyle stresli ve zor günler geçiren Gebzespor’un, başkaldırışı ve haklı isyanı cevap buldu. Bugün kent büyükleri ile yapılan kritik toplantı sonucunda Gebzespor transfer tahtasını resmen açarak renklerine gönül veren taraftarlarına müjdeli haberi verdi. 2018-2019 sezonun ilk haftasında yarın deplasmanda Şile Yıldızspor’un konuğu olacak olan 3.Lig ekibimiz, bu mücadeleye tam kadro çıkacak. MENEKŞE İÇİN SEFERBERLİK Günlerdir adeta cehennemi yaşayan Gebzespor, kötü günleri artık geride bıraktı. Gebzespor’un yarınlarına ışık tutmak için seferber olan devlet büyükleri ve kent protokolü, bugün Gebze Kaymakaı Hüseyin Güler’in makamında bir araya gelerek olaya el atarak transfer engelini çözdü. 2 SAATLİK TOPLANTIDAN MÜJDELİ HABER Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Güzeller OSB Başkanı Adem Ceylan, Ak Parti Gebze ilçe Başkanı İrfan Ayar, MHP Gebze ilçe Başkanı Ferit Taşdemir, Gebzespor Başkanı Abbas Sır’ın yer aldığı ve yaklaşık 2 saat süren toplantı sonucunda mor beyazlı camiaya müjdeli haber geldi. PARA YATIRILDI, LİSANLAR ÇIKIYOR Geçmiş dönemlerden kulüpten alacaklı olan teknik adam ve futbolculara olan borcu nedeniyle yeni transfer edilen futbolcularına lisans çıkaramayan Gebzespor, transfer engelinin kaldırılması için gerekli olan 1 Milyon 300 Bin TL’yi bugün bankaya yatırarak transfer engelini resmen kaldırdı. Müjdeli haberin kısa sürede yayılması sonrasında sosyal medyada mutluluklarını dile getiren Gebzesprolu taraftarlar, yarın Şile Yıldızspor deplasmanına çıkarma yaparak İstanbul’a mor beyaza boyamaya kararlı olduklarını söylediler.
GEBZESPOR CAMİASINA MÜJDELİ HABER:

Transfer yasağı nedeniyle stresli ve zor günler geçiren Gebzespor’un, başkaldırışı ve haklı isyanı cevap buldu. Bugün kent büyükleri ile yapılan kritik toplantı sonucunda Gebzespor transfer tahtasını resmen açarak renklerine gönül veren taraftarlarına müjdeli haberi verdi. 2018-2019 sezonun ilk haftasında yarın deplasmanda Şile Yıldızspor’un konuğu olacak olan 3.Lig ekibimiz, bu mücadeleye tam kadro çıkacak.

MENEKŞE İÇİN SEFERBERLİK

Günlerdir adeta cehennemi yaşayan Gebzespor, kötü günleri artık geride bıraktı. Gebzespor’un yarınlarına ışık tutmak için seferber olan devlet büyükleri ve kent protokolü, bugün Gebze Kaymakaı Hüseyin Güler’in makamında bir araya gelerek olaya el atarak transfer engelini çözdü.

2 SAATLİK TOPLANTIDAN MÜJDELİ HABER

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Güzeller OSB Başkanı Adem Ceylan, Ak Parti Gebze ilçe Başkanı İrfan Ayar, MHP Gebze ilçe Başkanı Ferit Taşdemir, Gebzespor Başkanı Abbas Sır’ın yer aldığı ve yaklaşık 2 saat süren toplantı sonucunda mor beyazlı camiaya müjdeli haber geldi.

PARA YATIRILDI, LİSANLAR ÇIKIYOR

Geçmiş dönemlerden kulüpten alacaklı olan teknik adam ve futbolculara olan borcu nedeniyle yeni transfer edilen futbolcularına lisans çıkaramayan Gebzespor, transfer engelinin kaldırılması için gerekli olan 1 Milyon 300 Bin TL’yi bugün bankaya yatırarak transfer engelini resmen kaldırdı. Müjdeli haberin kısa sürede yayılması sonrasında sosyal medyada mutluluklarını dile getiren Gebzesprolu taraftarlar, yarın Şile Yıldızspor deplasmanına çıkarma yaparak İstanbul’a mor beyaza boyamaya kararlı olduklarını söylediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.