Transfer Yasağı Kaldırıldı

Spor 02.08.2018 - 20:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Transfer Yasağı Kaldırıldı

Bu sene bir üst lige çıkan ekibin transfer yasağı kaldırıldı.

Bir çok sorunla ve çok zorlu yollardan geçerek Süper Lig'e çıkan MKE Ankaragücü'nün transfer yasağı kaldırıldı. Kulüpten yapılan açıklamada, 2018-2019 Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu öncesi güçlü bir kadro kurmayı hedefleyen MKE Ankaragücü Yönetim Kurulu'nun, bir yandan transfer çalışmalarına devam ettiği, bir yandan da transfer yasağını kaldırarak, futbolcuların lisanslarını tescil ettirmeye başladığı bildirildi. KULÜPTEN AÇIKLAMA YAPILDI Transfer yasağı ve yeni sezon planlamasıyla ilgili yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Değerli Ankaragücü taraftarları. Transfer yasağımız resmi olarak kalkmıştır. Yeni sezonda da başarılı olabilmek için çalışmalarımız titizlikle sürmektedir. Süper Lig'in maliyeti geçtiğimiz sezonlara oranla daha yüksektir. Bu maliyeti karşılayabilmek ve camiamızın gurur duyacağı bir takım oluşturmak için teknik heyetimizle birlikte gece gündüz demeden yoğun bir mesai harcamaktayız. TARAFTARLARA PASSOLİG VE KOMBİNE ALMA ÇAĞRISI YAPILDI 2018-2019 Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu'nun başlamasına 8 gün kaldı. Bu sezon transfer yasağını son güne bırakmadan kaldırdık ve futbolcularımızın lisans işlemlerinin tesciline başladık. Çok zorlu süreçleri geride bırakarak hak ettiğimiz Süper Lig'e tertemiz iki şampiyonlukla geri döndük. Yeni başarıların yakalanabilmesi ve yeni hedeflere ulaşılabilmesi adına her zamankinden daha fazla başarılarımızda önemli bir etken olan desteğe, birlik ve beraberliğe ihtiyaç duymaktayız." Açıklamada ayrıca, taraftarlara, Passolig ve kombine kart almaları çağrısı yapıldı.
Bu sene bir üst lige çıkan ekibin transfer yasağı kaldırıldı.

Bir çok sorunla ve çok zorlu yollardan geçerek Süper Lig'e çıkan MKE Ankaragücü'nün transfer yasağı kaldırıldı.

Kulüpten yapılan açıklamada, 2018-2019 Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu öncesi güçlü bir kadro kurmayı hedefleyen MKE Ankaragücü Yönetim Kurulu'nun, bir yandan transfer çalışmalarına devam ettiği, bir yandan da transfer yasağını kaldırarak, futbolcuların lisanslarını tescil ettirmeye başladığı bildirildi.

KULÜPTEN AÇIKLAMA YAPILDI

Transfer yasağı ve yeni sezon planlamasıyla ilgili yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Değerli Ankaragücü taraftarları. Transfer yasağımız resmi olarak kalkmıştır. Yeni sezonda da başarılı olabilmek için çalışmalarımız titizlikle sürmektedir. Süper Lig'in maliyeti geçtiğimiz sezonlara oranla daha yüksektir. Bu maliyeti karşılayabilmek ve camiamızın gurur duyacağı bir takım oluşturmak için teknik heyetimizle birlikte gece gündüz demeden yoğun bir mesai harcamaktayız.

TARAFTARLARA PASSOLİG VE KOMBİNE ALMA ÇAĞRISI YAPILDI

2018-2019 Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu'nun başlamasına 8 gün kaldı. Bu sezon transfer yasağını son güne bırakmadan kaldırdık ve futbolcularımızın lisans işlemlerinin tesciline başladık. Çok zorlu süreçleri geride bırakarak hak ettiğimiz Süper Lig'e tertemiz iki şampiyonlukla geri döndük. Yeni başarıların yakalanabilmesi ve yeni hedeflere ulaşılabilmesi adına her zamankinden daha fazla başarılarımızda önemli bir etken olan desteğe, birlik ve beraberliğe ihtiyaç duymaktayız."

Açıklamada ayrıca, taraftarlara, Passolig ve kombine kart almaları çağrısı yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.