Transferde Bomba isim

Spor 12.06.2017 - 23:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Transferde Bomba isim

Transfer bombalarını bir bir patlatan kulüp siyahi oyuncu ile masaya oturuyor....

Medipol  Başakşehir,  Feyenoord'da forma giyen ve  Fenerbahçe ile  Beşiktaş için de yazılan 30 yaşındaki Hollandalı oyuncu  Eljero Elia'yı  İstanbul'a getirdi. ANLAŞMAYA VARDI Yeni sezon için iddialı bir takım kurmak isteyen Medipol  Başakşehir'in her iki kanatta da oynayabilen ve süratli yapısıyla etkili olan Hollandalı oyuncu ile anlaşmaya vardığı ifade edildi.
Transfer bombalarını bir bir patlatan kulüp siyahi oyuncu ile masaya oturuyor....

Medipol  Başakşehir,  Feyenoord'da forma giyen ve  Fenerbahçe ile  Beşiktaş için de yazılan 30 yaşındaki Hollandalı oyuncu  Eljero Elia'yı  İstanbul'a getirdi.

ANLAŞMAYA VARDI

Yeni sezon için iddialı bir takım kurmak isteyen Medipol  Başakşehir'in her iki kanatta da oynayabilen ve süratli yapısıyla etkili olan Hollandalı oyuncu ile anlaşmaya vardığı ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.